Voorraadbeheer - Bedrijfskleding Vaneylen

Home » Diensten » Voorraadbeheer

Stockeer je voorraad bedrijfskledij bij Vaneylen

Op aanvraag stockeren en beheren wij de voorraad van je bedrijfskledij. Op die manier bespaar je jezelf heel wat tijd, ruimte en zorgen.

Klanten waar wij de voorraad van beheren

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Bespaar plaats en tijd

Meer bepaald: wij ruimen je voorraad uit jouw weg en onze bedrijfskleding staat je netjes. Zo bespaar je kostbare tijd en ruimte! Bedrijfskleding voor je medewerkers impliceert voorraad aan kledingstukken en  maten. Voorraad betekent stockageruimte, rompslomp en tijd die nodig is om de  voorraad te overzien. Tijd en plaats die er niet altijd (van harte) is. Welnu, wij nemen graag deze tijdrovende taak uit handen.  Hoe werkt het? Wij bewaren de voorraad en doen het beheer van jouw bedrijfskledij bij ons. Jij weet op elk moment welke kledij en welke maten er nog beschikbaar zijn. Op gerichte tijdstippen leveren we de benodigde kledingstukken bij jou op bedrijf.  Resultaat: Geen overschotten, geen rompslomp, geen oude modellen en meer tijd en ruimte.

Aanvulling

Aanvulling

Wij nemen de stockaanvulling uit jouw handen

Heb je een nieuwe levering van je bedrijfskledij besteld? Dan zorgen wij ervoor dat de stock steeds wordt aangevuld. En jij bent altijd zeker dat er genoeg kledingstukken voor je medewerkers zijn.

Cases