Werkkleding samenstellen, met pasdag: case HR Vliegenramen

HR Vliegenramen is doorheen zijn bestaan uitgegroeid tot de marktleider. En dat zowel in Limburg als in de rest van België. Naast vliegenramen kan u bij deze topspeler ook terecht voor (schuif)vliegendeuren, rolhorren en plissés. Maatwerk staat daarbij steeds centraal. Net zoals constante vernieuwing en modernisering.

Door onze bedrijfskleding zien klanten dat we voor kwaliteit en duurzaamheid staan.

Ronny Hendrikx, oprichter

Topkwaliteit

Voor haar 30-jarige bestaan wou HR Vliegenramen zijn volledige team in een nieuw kleedje steken. Daarom kwam oprichter Ronny Hendrikx maar wat graag een kijkje nemen in de showroom van Vaneylen. Kwestie van alle soorten bedrijfskleding aan een grondige keuring te onderwerpen. En de verschillende merken te vergelijken. Al snel werd duidelijk dat het merk Mascot over de hele lijn voor HR vliegenramen de ideale keuze was. De topkwaliteit zorgt er in de eerste plaats voor dat de medewerkers zich de hele dag door goed in hun vel voelen. Maar er was meer. De outfit geeft ook de juiste uitstraling, wanneer vliegenramen of andere producten worden geplaatst. “Met deze degelijke bedrijfskleding zien klanten dat we voor kwaliteit en duurzaamheid staan. En dat ze nadien ook op een uitstekende service kunnen rekenen”, aldus Ronny Hendrikx.

Ideaal passende outfit

Een beslissing nemen qua merk en nodige soorten bedrijfskleding is echter één ding. Een ideaal passende outfit voor elke medewerker apart bepalen: dat is een ander paar mouwen. Gelukkig kon HR Vliegenramen hier terugvallen op de jarenlange, rechtstreekse samenwerking tussen Vaneylen en Mascot.

De perfecte bedrijfskleding, op maat van elke medewerker

Gezien de omvang van het team en de verschillende soorten gepersonaliseerde bedrijfskleding die nodig waren, kwam Key accountmanager Hank Van Gils ter plaatse langs met een specialist van Mascot zelf. Tijdens een uitgebreide meeting bij HR Vliegenramen werden een reeks staaltjes onder de loep genomen. Op deze manier kwamen zij samen tot de ideale outfit, voor zowel arbeiders als administratief personeel. “Deze extra stap bij ons op kantoor, zorgde ervoor dat ik wist dat Vaneylen het serieus nam. En maximaal voor maatwerk ging”, verduidelijkt Ronny.

Pasdagen

De volgende stap was een speciale pasdag, op locatie bij HR Vliegenramen. Met pasvormen van de gekozen bedrijfskleding passeerde elk van de ruim 40 medewerkers de revue. Van polo’s en jassen tot truien en fleecevesten: alles werd aangetrokken en gecheckt. En bij de werkbroeken werd uitgebreid rekening gehouden met de lengtematen. Hierbij hield het team een strakke planning aan, zodat iedereen dezelfde dag zeker aan de beurt kwam en er voor HR Vliegenramen zo weinig mogelijk kostbare werktijd verloren ging.

In bulk personaliseren en sorteren per medewerker

Uit deze pasdag kwam vervolgens een uitgebreide lijst met persoonlijke keuzes voor elke individuele medewerker. Hiermee ging Vaneylen aan de slag, om alles in bulk te personaliseren en te leveren bij HR Vliegenramen. Vervolgens werd alles bij de klant per teamlid uitgesorteerd.

Cases