Advies - Bedrijfskleding Vaneylen

Home » Diensten » Advies

Persoonlijk advies voor al je bedrijfskledij

Onze 8 kledingexperts staan elke dag voor je klaar met professioneel advies. Zo kies jij de beste bedrijfskledij voor je job!

Goud waard

Goud waard

Goede raad is goud waard!

Niets is meer vervelend dan een outfit die niet lekker zit of erger nog: niet geschikt is  voor de job. Er is een enorm aanbod aan werkkledij. Dat maakt correct kiezen niet evident.  Elk beroep heeft zijn eigen typische werkomstandigheden en eigenaardigheden. Deskundig advies is goud waard maar bij ons is dat gratis. Wij weten waar je moet  op letten bij de keuze van je werkkledij. Kom langs en vraag onze kledingadviseurs naar de meeste geschikte werkkleding  voor jouw functie. Wij zorgen dat alles past (in het plaatje).

Advies

Advies

Op maat van jouw job

De kledingadviseurs van Vaneylen blijven dankzij opleidingen steeds up-to-date van de laatste ontwikkelingen in de bedrijfskledij. Zij weten uit het immense assortiment de meest geschikte werkkledij te selecteren voor jouw functie. Ze houden daarbij rekening met je budget en de mogelijkheden van bedrukking en/of borduring.

Online & offline

Online & offline

Waar en wanneer jij het wilt!

Kom je graag eens in onze showroom langs voor advies? Altijd welkom! Heb je liever dat wij ter plekke langskomen? Dan komen onze vertegenwoordigers in jouw bedrijf de mogelijkheden bespreken. Uiteraard kan je ons ook altijd telefonisch of per e-mail bereiken!

Cases