Over ons - Bedrijfskleding Vaneylen

Over ons

We denken met je mee en begeleiden jouw project van A tot Z.

Wie zijn we  

Vaneylen is een echt familiebedrijf. Oprichter André Vaneylen ziet het zo: ‘Naar  Vaneylen komen, is thuiskomen’. Dochter Suzie houdt samen met haar man Steven  vast aan dat principe. Persoonlijke service en advies op maat.  Samen met een sterk team zorgt Vaneylen voor geschikte en comfortabele  bedrijfskleding voor elke werknemer. Wees welkom! 

Missie 

Wij willen dat bedrijfskledij kiezen, passen en kopen vloeiend verloopt, zonder  gedoe. We zijn een vertrouwenspartner die zorgt voor een professionele uitstraling,  groepsgevoel én gemak. Onze missie stopt niet na de verkoop: wij gaan verder en nemen het voorraadbeheer  en opvolging uit handen. Wij ‘bedrijfskleden’ je van top tot teen.

Het ‘Easy like sunday morning‘-Principe 

Wij maken het proces van bedrijfskleding kopen gemakkelijk. Een perfecte outfit  kiezen, passen, bedrukken en beheren is bij ons zo gepiept.  

Voor onze klant is het een ‘walk in the park’ door gericht advies, een online ‘pas’-tool,  levering per werknemer en voorraadbeheer. Easy peasy! 

De Vaneylen Aanpak

 1. Wij willen dat je met het ideale product de deur uitstapt. Niets minder.
  Hiervoor mag je rekenen op doeltreffend advies. Niet iedereen gebruikt zijn werkbroek of fleece op dezelfde manier. Wij weten waarop je moet letten bij elk specifiek beroep. Tips over jouw beroepskledij? Check kopje ‘sectoren’.
 2. Als je eenmaal weet welk kledingstuk het beste bij jou past dan moet het ook nog comfortabel zitten. Dat kan alleen door een perfecte maat. En die hebben we voor iedereen: extra grote maten, extra kleine maten. Maten buiten categorie passen we aan in ons naaiatelier.
 3. Een van de leukste dingen die we doen heeft te maken met groepsgevoel, identiteit en teamspirit. Met name de bedrukking of borduring, die toont waar je voor staat.
 4. Geen zin of tijd om naar onze winkel te komen in Lommel? Spijtig want gezellig maar geen nood: op onze persoonlijke webshop met digitale pastool bespaar je tijd en kan je alle kledij virtueel passen.
 5. Bedrijven en ondernemers hebben het druk en die willen zich focussen op hun core business. Dat begrijpen wij en daarom nemen we alles wat de bedrijfskleding aangaat uit handen. Wij bewaren jouw voorraad bij ons op bedrijf en leveren de kledij wanneer nodig. Bedrijfskleding made easy.
 6. Om het nog makkelijker te maken en onze klanten tijd te laten besparen, leveren we de outfits netjes verpakt per werknemer. Driewerf hoera.

Wij gaan verder als het de Outfit van kmo’s betreft: Vaneylen outfitter…outfitst!

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

Maak kennis met team Vaneylen

“Naar Vaneylen komen, dat is thuiskomen.”

André Vaneylen

Oprichter

“Klanten verder helpen en ontzorgen met de diensten van Vaneylen is mijn passie.”

Michaël

Bestuurder

“Tevreden klanten die écht ontzorgd worden door onze diensten maakt het verschil!”

Karlijn

Bestuurder

“Onze mooie winkel maakt niet alleen de klanten maar ook mij gelukkig!”

Suzie Vaneylen

Account manager

“Mijn missie: jou zo eenvoudig mogelijk bedrijfskledij laten bestellen!”

Steven Lehaen

Account manager

“Ik leid al meer dan 30 jaar de administratie in goede banen. En ik doe dat met veel passie!”

Eddy Lipkens

Administratie

“Onze klanten ontzorgen met een mooi ontwerp. Dat doe ik graag!”

Lenn In 't Ven

DTP / grafisch medewerker

“Mooie bedrukkingen en borduringen om trots op te zijn. Daar ga ik al twintig jaar voor!”

Melissa Dries

Productie & planning

“Als de orderverwerking vlot verloopt ben ik super tevreden”

Stef Dekkers

Logistiek

“Klanten ontzorgen en hun bestellingen opvolgen. Daarvoor kan je op mij rekenen!”

Elke Luys

Administratie

Efficiënt, gebruiksvriendelijk én digitaal. Ons KMS-systeem heeft het allemaal!

Gert Verboven

Account Manager

In memoriam

Dorien

Voor altijd in ons hart

Tijdlijn

De eerste zeefdrukmachine

30 sep 1989

André Vaneylen koopt zijn eerste zeefdrukmachine. Vanuit zijn veranda en aangebouwde garage bedrukt hij stickers. Zo wordt Zeefdrukkerij Vaneylen geboren. Niet veel later bedrukt hij ook zijn eerste T-shirts.

Intrek in het gebouw op de Koning Leopoldlaan

01 mrt 1998

Zeefdrukkerij Vaneylen neemt intrek in het gebouw op de Koning Leopoldlaan in Lommel. De eerste zeefdrukautomaat voor T-shirts wordt aangekocht, en de eerste medewerker komt in dienst.

Overgenomen

01 jan 2000

Dochter Suzie en schoonzoon Steven nemen het bedrijf over.

Verhuis naar het Kristalpark

15 jun 2005

Zeefdrukkerij Vaneylen verhuist naar het Kristalpark in Lommel. Intussen bieden ze reclame aan in de vorm van stickers, spandoeken, belettering, en promo- en bedrijfskleding.

Vaneylen Bedrijfskleding

01 mei 2016

Het bedrijf wordt omgedoopt tot Vaneylen Bedrijfskleding. Voortaan specialiseren ze zich in de bedrukking en verdeling van bedrijfskledij. Dit voornamelijk voor KMO’s in bouw, industrie en logistiek. Alle andere activiteiten worden in de komende jaren één voor één stopgezet.

Een nieuwe website!

01 jul 2021

Vaneylen Bedrijfskleding krijgt een nieuwe website waarop al hun diensten in de kijker worden gezet. Het bedrijf start ook met een nieuwe missie: bedrijfskleding kopen moet eenvoudiger

Overname door Kadeco Vision

10 jan 2024

Begin 2024 werd Vaneylen bedrijfskleding overgenomen door Kadeco Vision. Dit om de sterke, snelle groei verder te zetten en klaar te zijn voor de toekomst. Meer lezen?

Dat doe je hier!

Onze openingstijden

 • Maandag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Maak kennis met team Vaneylen

Je hebt ons leren kennen. Nu willen we jou graag beter leren kennen!