Stanley & Stella Kleding Laten Bedrukken | Vaneylen

Home » Merken » Stanley & Stella

Wij zijn Official Dealer van Stanley/Stella. Prachtige collecties duurzame kleding, gemaakt om te bedrukken en borduren. Beschikbaar in talloze kleuren en van topkwaliteit.

Sterke waarden

Sterke waarden

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel Stanley/Stella uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces.

Comfort, duurzaamheid en kwaliteit

Comfort, duurzaamheid en kwaliteit

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in ons DNA. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor de Stanley/Stella-stukken is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt.

 

Ons polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee we ons steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van Stanley/Stella zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt.

Cases