Bedrukken en borduren - Bedrijfskleding Vaneylen

Home » Diensten » Bedrukken & borduren

Je bedrijfskledij laten bedrukken of borduren

De uitstraling van je bedrijf begint bij de bedrijfskleding. Bij Vaneylen staat alles in het teken van jouw bedrijfsimago. Professionele bedrukking of borduring is hierbij een grote troef!

Bedrijfsambassadeurs

Bedrijfsambassadeurs

Creëer een gevoel van eenheid

Je werknemers zijn de vertegenwoordigers van je bedrijf. Dankzij uniforme, kwalitatieve werkkleding met een duidelijk en goed uitgewerkt logo straal je professionaliteit uit naar je klanten. Daarnaast creëert het binnen je team ook een bewustzijn van eenheid en stimuleert het het groepsgevoel.

Transferdruk

Transferdruk

Kostenbesparend bedrukken

Of je nu enkele tientallen of honderden bedrukte kledingstukken nodig hebt, met transferdruk is alles mogelijk. Met behulp van hitte hechten wij een logo of naam op de kledingstukken die jij kiest. Dit type druk is ideaal voor lage aantallen en bestellingen met verschillende soorten kleding.

Zeefdruk

Zeefdruk

Kwalitatieve bedrukking voor grote hoeveelheden

Wil je grote hoeveelheden bedrijfskledij laten bedrukken? Dan is zeefdruk de beste optie. De bedrukking is van hoge kwaliteit en kan dus tegen een stootje.

Borduren

Borduren

Logo’s die lang meegaan

Geborduurde logo’s geven een andere uitstraling dan gedrukte logo’s. Daarbij zijn ze ook goed bestand tegen industriële wasbeurten. Borduren is ideaal voor moeilijk bedrukbare stoffen zoals werkjassen en softshells. Bij hemden zorgt borduring voor een exclusievere uitstraling.

Cases