Bedrukken en borduren - Bedrijfskleding Vaneylen

Home » Diensten » Bedrukken & borduren

Je bedrijfskledij laten bedrukken of borduren

De uitstraling van je bedrijf begint bij de bedrijfskleding. Bij Vaneylen staat alles in het teken van jouw bedrijfsimago. Professionele bedrukking of borduring is hierbij een grote troef!

Herkenbaarheid en samenhorigheid

Herkenbaarheid en samenhorigheid

Kleren maken de man en bedrijfskleren maken de kmo.

Je logo is het symbool van je bedrijf. Een onderscheidend kenmerk en soms zelfs  keurmerk. Daar ben je fier op en dat wil je tonen.   Het staat nergens beter dan op je bedrijfstenue. Show it off!  Naast het professionele aspect creëer je zo ook het cruciale gevoel van eenheid, het  gevoel van te horen bij een groep, een team. Mensen wiens neus in dezelfde  professionele richting staat.   Daarom stellen wij met gepaste fierheid onze Ludo-detaildruk service voor.  Dit zijn verschillende kwalitatieve bedrukkingsmogelijkheden met een derde oog  voor detail.  

Ludo's detaildruk service

Ludo's detaildruk service

Budgetvriendelijke transferdruk

Met behulp van hitte hechten wij een logo of naam op de kledingstukken. Ideaal voor  lage aantallen en bestellingen met verschillende soorten kleding. 

Slijtvaste zeefdruk

Slijtvaste zeefdruk

Grote hoeveelheden

Wil je grote hoeveelheden bedrijfskledij laten bedrukken? Dan is zeefdruk de beste  optie. De bedrukking is van uitstekende kwaliteit en kan dus tegen een stootje. 

Borduren

Borduren

Duurzaam alternatief voor bedrukking

De speciale stoffen van werkjassen en softshells zijn soms moeilijk te bedrukken.  Borduren is dan de ‘geknipte’ oplossing. Borduurwerk is beter bestand tegen  industriële wasbeurten, daarnaast geven de garen een ietwat exclusievere look. 

Cases