Bedrijfskledij bestellen - Bedrijfskleding Vaneylen

Home » Diensten » Persoonlijke webshop

Bedrijfskledij bestellen met je persoonlijke webshop is zo gebeurd!

Als werknemer of verantwoordelijke bestel je je bedrijfskledij bij Vaneylen in enkele klikken. We bieden hiervoor een handig platform aan met een persoonlijke webshop voor iedere medewerker. Da’s efficiënt en tijdbesparend. En je bent ineens van al dat administratief gedoe af!

Klanten die de webshop al gebruiken

Bestel je bedrijfskledij in enkele klikken

Bestel je bedrijfskledij in enkele klikken

Een handig, modern bestelsysteem

We hebben hiervoor een handig systeem: een persoonlijke webshop voor iedere  medewerker. Efficiënt en tijdbesparend. En je bent ineens van al dat administratief  gedoe af! Easy.

 

Management

Management

Beheer verantwoordelijkheden

Ben je zaakvoerder of aankoopverantwoordelijke? Dan kan je in het KMS instellen wie er werkkledij mag bestellen, en wie niet. Mogen je werknemers zelf hun nieuwe veiligheidsschoenen bestellen, of heeft alleen het afdelingshoofd die toestemming? Je kan het allemaal eenvoudig beheren in ons systeem. Zoals jij dat wilt!

Budget & validatie

Budget & validatie

Bepaal de aankoopbudgetten van je personeel

Bepaal per werknemer het budget voor de aankoop van bedrijfskleding, zodat hij of zij niet méér bestelt dan nodig. Je kan er trouwens voor kiezen om de bestellingen van je personeel te valideren alvorens ze te plaatsen, of wanneer een medewerker over zijn budget wil gaan. Zo behoud je steeds het overzicht!

Maatafwijkingen

Maatafwijkingen

Werk in alle comfort

In de persoonlijke webshop heeft elk personeelslid zijn kledingtypes met bijbehorende maten ter beschikking. Maar we zorgen ervoor dat iedereen ook een maatje groter of kleiner kan bestellen. Da’s handig voor als je bijvoorbeeld wat bent afgevallen, of als je liever een maatje groter hebt voor meer bewegingsvrijheid tijdens je werk.

Rapportages

Rapportages

Verkrijg inzicht over het gebruik

Aan de hand van duidelijke rapportages krijg je een beeld van wie er wat heeft besteld en welke budgetten er nog zijn. Zo heb je als verantwoordelijke steeds inzicht over het gebruik van het KMS en de persoonlijke webshops.

De klassieke manier

De klassieke manier

De oude manier kan ook nog!

Heb je geen behoefte aan een geavanceerd bestelsysteem? Dan kan je nog steeds je bestelling op de traditionele manier plaatsen. Bel ons gerust op, stuur ons een mailtje of een Excel-bestand. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook nog. Of wij brengen een bezoekje aan jouw bedrijf. Alles is mogelijk bij Vaneylen!

Cases