Maart = Sievi-maand bij Vaneylen | Promo- en bedrijfskleding Vaneylen

NIEUWS

Maart = Sievi-maand bij Vaneylen

Maart is Sievi-maand! Hét ideale moment om je nieuwe veiligheids- en werkschoenen aan te kopen. Ontdek ons aanbod en geniet van leuke acties!

Het is Sievi-maand bij Vaneylen in Lommel!

Sievi-maand? Dat is hét ideale moment om je nieuwe veiligheidsschoenen of werkschoenen aan te kopen. Ontdek in maart onze nieuwste modellen en geniet van enkele unieke acties!

Bente bij de Sievi-wall

Onze actie: gratis paar werksokken!

Bij Vaneylen beschikken we steeds over een groot aanbod van Sievi-sokken en accessoires. In de maand maart ontvang je bij aankoop van je nieuwe Sievi veiligheidsschoenen of werkschoenen een gratis paar werksokken. Wist je trouwens al dat deze sokken een uitmuntende pasvorm hebben en geschikt zijn voor zowel dames als heren? Ideaal, toch?

Bekijk hier onze Sievi-producten! Aanbod van veiligheids- en werkschoenen

Bekijk hier ons aanbod van veiligheids- en werkschoenen!

Wil je ons volledige aanbod van veiligheids- en werkschoenen ontdekken? Neem dan hier een kijkje of bezoek onze winkel. Wij helpen je graag verder!

Bekijk ons aanbod! Aanbod van veiligheids- en werkschoenen

Meer weten? 5 vragen om te stellen bij het kiezen van veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen kiezen is geen overbodige luxe. Niet alleen voor bescherming, maar ook qua comfort. Check deze vijf vragen en koop het juiste paar, op uw maat.

Lees onze tips! Aanbod van veiligheids- en werkschoenen

Meer weten? Lees meer over de verschillende klassen.

Wat is het verschil tussen werk- en veiligheidsschoenen? En hoe zit dat met de verschillende klassen in veiligheidsschoenen die u kan kiezen? Lees het hier.

Lees hier meer! Veiligheidsschoenen kiezen

Wil je het beste advies?

Ben je overtuigd en wil je je nieuwe schoenen passen? Super, wij helpen je graag verder! Heb je alleen schoenen voor jezelf nodig? Bezoek dan onze winkel tijdens onze openingsuren.

Ben je een inkoopmanager, zaakvoerder of zelfstandige die meerdere schoenen wilt bestellen? Dan maken we graag een afspraak en helpt ons team je op maat verder!

Maak eenvoudig een afspraak! Wil je het beste advies?