Bedrijfskledij bestellen? Dat kan binnenkort gemakkelijker! | Vaneylen

NIEUWS

Bedrijfskledij bestellen? Dat kan binnenkort een stuk gemakkelijker!

Onze missie bij Vaneylen: bedrijfskleding bestellen eenvoudiger maken. Op die manier bespaar jij jezelf als verantwoordelijke van de aankoop een hoop tijd en moeite. Maar hoe zorgen wij daar nu voor? Ontdek het in dit artikel!

Als aankoopverantwoordelijke of als ploegbaas weet je wat een gedoe het is: bedrijfskledij voor je werknemers bestellen. Je collega’s geven hun maten door op een post-it of moeten dat in een Excel-sheet noteren. Maar dat wordt wel eens vergeten, en zo’n papiertje raakt vaak kwijt tussen de rest van de administratie. Daarna wordt alle kleding in een grote doos geleverd, en moet je alles uitdelen aan de juiste personen. En wat blijkt, je bent voor sommige collega’s vergeten te bestellen of ze hebben je de verkeerde maat gegeven. Kortom, tijdrovend en frustrerend… 

 

Maar dit verandert binnenkort! Werkkledij bestellen gaat weldra een pak eenvoudiger, sneller en efficiënter. Maar hoe dan? Wel, hieronder lees je hoe Vaneylen daarvoor zorgt.

 

Kledingmanagementsysteem

Dankzij een kledingmanagementsysteem (KMS) wordt bedrijfskleding bestellen een eitje. Een KMS is een digitaal platform waarin alle gegevens in verband met de bedrijfskledij centraal worden bewaard. Zo wordt er per klant een tabel aangemaakt met alle werknemers en hun maten, types kledij, de kleuren, bedrukking, aantallen enzovoort. Op die manier gaan gegevens niet verloren en zijn ze snel terug te vinden.

 

De persoon die verantwoordelijk is voor de aankoop van de werkkledij, kan gemakkelijk in het systeem zien welke kledingstukken er beschikbaar zijn, en de juiste hoeveelheden bestellen. Het is zelfs mogelijk voor de werknemer om zijn nieuwe werkbroek zelf te bestellen als z’n oude versleten is!

 

Ook de levering van de kledij gebeurt efficiënter. Klanten kiezen of ze hun bedrijfskledij in één pakket laten leveren, of individueel en gepersonaliseerd per werknemer. De levering kan aan het bedrijf, of zelfs bij elke collega aan huis. Er zijn tal van mogelijkheden.

 

 

Virtueel kleren passen

Vaneylen kan binnenkort alle maten digitaal, vanop afstand opnemen. Daarvoor gebruiken we een 3D-bodyshaping-programma. De klant stuurt per werknemer een aantal gegevens door. Denk bijvoorbeeld aan lengte, gewicht, borstomtrek, heupomtrek en het geslacht. Aan de hand van deze parameters maakt de 3D-bodyscanner de maat op voor elk kledingstuk dat nodig is voor de werknemer.

 

Beeld je eens in hoeveel tijd en kosten je als inkoper en als werkgever bespaart. Je hoeft niet meer alle werknemers naar de pashokjes te sturen! Zeker in tijden als deze waarin afstand houden de boodschap is, is dit interessant. Door alle maten digitaal door te spelen aan Vaneylen, voorkom je dat pakweg 50 werknemers in een rijtje moeten gaan staan om allemaal dezelfde werktrui te passen.

 

Nog steeds welkom bij Vaneylen!

Maar wees gerust. Het huidige systeem van bedrijfskledij passen en aankopen blijft bestaan naast het nieuwe. Zo kan je steeds bij Vaneylen binnenspringen voor die veiligheidsschoenen en werkbroeken die je dringend nodig hebt. Dus, of je nu liever persoonlijk komt winkelen of alles via ons nieuwe systeem bestelt… de keuze is volledig aan jou!

 

Maar er bestaat geen twijfel over. Deze nieuwe, efficiënte manier om bedrijfskledij te bestellen werkt tijd- en kostenbesparend! Geen gedoe meer. Geen frustraties meer. 

 

Wil je meer info over de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met Vaneylen.