Werkkleding vrachtwagenchauffeur | Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke vrachtwagenchauffeur

Als camionneur ben je ontzettend fier op je vrachtwagen. Met de juiste werkkleding zorg je bovendien voor de nodige uitstraling. En veiligheid.

Dankzij onze betaalbare High-vis kleding ben je als chauffeur altijd zichtbaar en beschermd. Overdag én ’s nachts. Bij Vaneylen vind je High-visibility werkkleding van elke klasse. Waar je ook aan de slag bent, je bent steeds verzekerd van een optimale zichtbaarheid en veiligheid.

Werkbroeken

De juiste werkbroek zit niet te strak voor jou. Stretch-stof is daarbij een aangeraden stof. Daarvan wordt best wat extra voorzien in het zitvlak, aangezien je flink wat uren per dag zit.

Jassen

Naast een degelijke bescherming tegen koude, is ook de zichtbaarheid enorm belangrijk. Je loopt namelijk rond tijdens leveringen, maar kan ook naast de weg met pech belanden.

T-shirts

Comfort is belangrijk. Daarom raden we bij camionneurs een T-shirt aan, dat in de eerste plaats gemakkelijk zit.

Sweaters

Bij sweaters is het in uw beroep vooral belangrijk om voor een stevig exemplaar te gaan. Lange mouwen zijn daarbij een must. Net zoals bijvoorbeeld reflecterende accenten en extra verstevigingen op strategische plaatsen dat zijn.

Body's

Een bodywarmer wordt vaak door vrachtwagenchauffeurs gekozen, omwille van de extra bewegingsvrijheid aan de armen. En dat zonder aan warmte te moeten inboeten.

Onderhemden

Alles begint bij de onderste laag van je werkkleding. Ook als vrachtwagenbestuurder. Sla dan ook zeker de onderhemden niet over, die eventueel zweet goed afvoeren tijdens de zomermaanden.

Overall

De gekende Amerikaanse oplossing voor een werkbroek en T-shirt. Hierbij is het voor jou vooral belangrijk dat rekbare zijkanten worden gecombineerd met voldoende accenten in reflecterend materiaal.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep