Werkkleding logistieke sector | Bedrijfskleding Vaneylen

Logistiek

Werkkleding, op maat van logistieke medewerkers

Je wilt werkkleding die niet te zwaar voelt, maar toch beschermt en denkt aan je houdingen. Wij kiezen met jou de perfecte outfit uit. Vraag nu je offerte aan.

Dé perfecte werkkleding voor iedereen in de logistiek

Enkel de beste merken voor jouw bedrijfskleding

Onze merken

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep

Werkkleding, op maat van logistieke medewerkers

Vele Vlamingen zullen het misschien niet beseffen, maar uw job is bijzonder divers en intens. Werkkleding in de logistieke sector moet daar dan ook maximaal rekening mee houden. U neemt immers heel wat lastige houdingen aan, doorheen de dag. Vaak in en uit een voertuig stappen hoort er voor heel wat logistieke medewerkers standaard bij. Net zoals het in de weer zijn met goederen. Van verplaatsen tot optillen en inpakken: het zorgt er mee voor dat u terecht wilt dat de werkkleding aangenaam zit.

 

Tegelijk moet u er ook bij stilstaan dat er belangrijke risico’s zijn, als het over logistiek gaat. High-Vis kleding met reflecterende accenten en fluo materialen, die u daarnaast ook beschermt tegen vallende zaken en het pletten van ledematen, is in uw geval dan ook cruciaal. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende temperaturen, waarmee sommigen geconfronteerd worden.

 

Om het plaatje helemaal compleet te maken, hecht ook u misschien heel wat belang aan een professionele uitstraling van de werkkleding. Of u nu gewoon fier bent op uw vrachtwagen en job, of vaak in contact komt met klanten: wij denken er samen met u aan.

Het geheim van goede werkkleding: de materialen

Soepelheid en een voldoende licht gevoel. Het mag duidelijk zijn: dat is wat mensen in de logistieke sector in de eerste plaats willen. Daarbij horen voor ons steevast de nodige elastische elementen, zonder dat alles te zwaar wordt. Het geheim zit hem in speciale stretchstoffen, met name aan schouders en middel. Misschien heeft u daarbij speciale, extra wensen. Werkkleding zonder knopen en ritsen bijvoorbeeld, zodat u als garagist geen krassen maakt. Of een outfit die goed én vaak wasbaar is. Wat u ook wenst: het is mogelijk.

 

Daarbovenop is er een belangrijk aspect, dat vaak over het hoofd wordt gezien: de zichtbaarheid van mensen in de logistiek. Al dan niet verplicht in uw situatie: reflecterende accenten gecombineerd met High-Vis kleuren zijn daarbij de perfecte oplossing. Op deze manier komt u tot genormeerde werkkleding, aangepast aan uw situatie. En daarbij letten we in het bijzonder op de klasse, die uw preventieadviseur bepaalt.

Werkkleding, samengesteld op uw maat

Uiteraard wil een outfit die goed zit en de aandacht doorheen de dag niet afleidt. Werkkleding aangepast aan logistieke werkzaamheden, met de nodige bewegingsvrijheid voor onnatuurlijke houdingen. Voor iedereen is dit gevoel echter weer wat anders. Elk stuk werkkleding moet dan ook matchen met uw persoonlijke voorkeuren. Gelukkig hebben we daarvoor een ruim assortiment klaarstaan.

 

Bent u een bedrijfsleider in de logistieke sector? Kijk dan zeker even na of u uw medewerkers niet kunt verwennen met degelijke werkkleding, als extralegaal voordeel. Op deze manier zijn zij eens zo goed voorbereid op elke situatie. Denk maar aan een extra bodywarmer of trui, naast een werkjas.

 

Bij het kiezen van de juiste werkkleding voor een logistieke medewerker zoals u, staat de juiste ergonomische werkbroek op maat centraal. Simpel en tegelijk handig: dat is waar we met u voor gaan. Daarbij ligt de keuze van het aantal zakken volledig bij u. De ene persoon wil er immers een flink aantal, terwijl anderen geen onnodige tierlantijntjes wensen.

En voorzie uw werkkleding van uw logo

Bij Vaneylen kan u uw bedrijfskleding voor de logistieke sector ook laten bedrukken.  Op die manier zet u uw bedrijf nog wat extra in de verf én vergroot u het teamgevoel onder de werknemers. We kijken naar uw situatie en raden op basis daarvan de juiste materialen en druktechnieken aan. Naast zeefdruk en transferdruk is op sommige werkkleding ook borduren perfect mogelijk. Hoe dan ook: we zorgen ervoor dat alles zeer lang meegaat.

 

Wist je trouwens dat wij sinds kort ook een extra service aanbieden? We kunnen je maten opnemen én je bestelling verpakken per werknemer. Dit is niet alleen ongelooflijk praktisch, maar zorgt er ook voor dat je een zeeën van tijd kan besparen.