Werkkleding operators | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke operator

Machines zowel bedienen als instellen, controleren en ombouwen. Of het nu in de productieafdeling van een technologisch bedrijf is of aan de lopende banden van een fabriek. Als operator heb je een niet te onderschatten taak. Een opdracht die flink wat technische kennis en concentratie vraagt. En waarbij je liefst niet wordt afgeleid door slecht zittende werkkleding.

 

Precies daarom voorzien we ook voor jou als operator een specifiek assortiment, die helemaal bij deze job past. Een combinatie van werkkleding, die in de eerste plaats niet te warm aanvoelt en zweet optimaal afvoert. Maar tegelijk ook een complete outfit, waarbij alles mooi aansluit met het lichaam. En je er de hele dag voluit tegenaan kunt.

T-shirts

Bij de keuze van het juiste T-shirt voor een operator, is de stof enorm belangrijk. Katoen is daarbij nog steeds een aanrader, omdat het op elk moment de lichaamstemperatuur goed op peil houdt.

Polo's

Een polo is een mogelijk alternatief voor operatoren in de industrie, die net wat professioneler voor de dag willen komen. Daarbij wordt vaak gekozen voor een versie in katoen.

Vesten

Wanneer het werk bij jou als operator al eens ruiger en vuiler kan zijn, is een vest een welgekomen deel van de outfit. Zeker wanneer het stevig is en goed te reinigen valt.

Jassen

Wanneer je als operator ook buiten aan de slag bent, is een goede gevoerde werkjas geen overbodige luxe. Maar ook voor binnen kan een klassieke werkjas zeker nuttig zijn.

Werkbroeken

Een goede werkbroek voor een operator geeft bij elke houding goed mee. Zelfs de onnatuurlijke. Hou daarbij ook rekening met hoe zwaar het geheel aanvoelt, maar ook of er extra verstevigingen en dubbele naden op cruciale plaatsen zijn.

Body's

Bodywarmers zijn niet alleen ideaal om de romp warm te houden, terwijl je de armen goed vrijhoudt. Een goed gekozen exemplaar is bovendien ontzettend praktisch, met de nodige zakken voor elk soort materiaal.

Overall

Hoewel de populariteit van dit stuk werkkleding wat afneemt, blijft een overall ook vandaag de dag een mogelijkheid voor operatoren. Zeker wanneer deze is gemaakt van een moderne stof, die licht aanvoelt en toch stevig is.

Onderhemden

De onderste laag van de werkkleding wordt vaak over het hoofd gezien. Een coolmax onderhemd met goede pasvorm zorgt er echter voor dat je zweet optimaal wordt afgevoerd. En dat is niet onbelangrijk als je een operator bent.

Schoenen

Voor operators raden we een lichte veiligheidsschoen in klasse S3 aan. Een tip: ga voor een exemplaar in microvezel, in plaats van het klassieke leder.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep