Werkkleding industriële sector | Bedrijfskleding Vaneylen

Industrie

Werkkleding, speciaal voor personeel in de industriële sector

Je wilt werkkleding die zowel simpel als degelijk is. Van lasser tot operator, wij kiezen met jou de perfecte outfit uit. Ontdek hier waarop we samen letten.

Dé perfecte werkkleding voor iedereen in de industrie

Enkel de beste merken voor jouw bedrijfskleding.

Onze merken

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep

Het geheim van goede werkkleding: de materialen

Bij Vaneylen gaan we voor de industriële sector voluit voor speciale stretchstoffen, die tegelijk zeer stevig zijn. Dubbele naden en andere strategische verstevigingen worden daarbij graag gecombineerd. De afgelopen jaren zijn er flink wat innovaties de revue gepasseerd, als het over werkkleding gaat. En daarop spelen we in, zodat u altijd de voor het industriële beroep perfecte outfit bij elkaar heeft. Een kwalitatieve combinatie staat daarbij steevast centraal.

 

Deze en al onze andere werkkleding voor de industriële sector voldoen aan de voor het beroep geldende normen: van MIG/MAG en TIG voor lassers, tot de verplichtingen qua logo en V-teken bij security-personeel. Alleen zo heeft u steevast de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te pakken. En dit helemaal in lijn met het advies van uw preventieadviseur.

Werkkleding, samengesteld op uw maat

De perfecte combinatie in werkkleding: voor iedereen ziet dat er weer anders uit. Wat we in de industriële sector echter vaak zien, is dat eenvoud belangrijk is. Geen overdaad aan zakken op de verschillende kledingstukken, bijvoorbeeld. Enkel de essentie, met de juiste hoeveelheid aan handigheid naar uw gevoel.

 

Tegelijkertijd heeft u als medewerker in de industriële sector graag werkkleding die degelijk is. Kwestie van altijd voorbereid te zijn. De kwaliteit van uw outfit is daarbij echter zo hoog als de zwakste schakel. De complete combinatie moet ervoor zorgen dat u en uw team er tegenaan kan.

 

Ons advies voor uw sector: zorg ervoor dat alle werkkleding goed aansluit op het lichaam en elke onnatuurlijk houding aankan. Wij zorgen er dan voor dat de hele combinatie aan werkkleding niet te zwaar zal aanvoelen.

 

En de werkkleding die de meeste aandacht verdient in de industriële sector, zegt u? Wel, de werkbroek staat wat ons betreft centraal. Vervolgens wordt dit aangevuld met wat voor uw specifieke beroep belangrijk is. Zo hebben lassers nood aan speciale werkschoenen, die snel uit te doen zijn. Anderen hebben nood aan warme werkkleding. En soms is een kwalitatief T-shirt met sweater en vest al voldoende.

En voorzie uw werkkleding van uw logo

Bij Vaneylen kan u uw bedrijfskleding voor de industriële sector ook laten bedrukken of borduren. Op die manier zet u uw bedrijf nog wat extra in de verf én vergroot u het teamgevoel onder de werknemers. Voor iedereen in de veiligheidssector is dit bovendien verplicht. 

 

We kijken naar uw situatie en raden op basis daarvan de juiste materialen en druktechnieken aan. Naast zeefdruk en transferdruk is op sommige werkkleding ook borduren perfect mogelijk. Hoe dan ook: we zorgen ervoor dat alles zeer lang meegaat.

 

Wist je trouwens dat wij sinds kort ook een extra service aanbieden? We kunnen je maten opnemen én je bestelling verpakken per werknemer. Dit is niet alleen ongelooflijk praktisch, maar zorgt er ook voor dat je een zeeën van tijd kan besparen.