Werkkleding onderhoudspersoneel | Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor onderhoudspersoneel

Je bent doorheen de werkdag op uiteenlopende plaatsen in de hele fabriek te vinden. Of het nu buiten voor een dringende herstelling is of binnen tijdens een periodieke controle. Als medewerker in industrieel onderhoud heb je zeker op elk moment nood aan werkkleding die de taak perfect ondersteunt. Kwestie dat je je niet uit je lood laat slaan.

 

En dat gaat verder dan het praktische alleen. Uiteraard heeft jouw perfecte werkkleding de juiste hoeveelheid zakken en andere handige eigenschappen die bij deze abstracte job horen. En toch, er is meer. Je krijgt immers met verschillende, veeleisende lichaamshoudingen te maken. En dan hebben we het nog niet eens over de uiteenlopende temperaturen.

T-shirts

Een onmisbaar stuk werkkleding, ook voor onderhoudspersoneel. Een katoenen T-shirt is daarbij nog altijd onze favoriet. Zomer of winter: je hebt altijd de perfecte lichaamstemperatuur.

Polo's

Als onderhoudsmedewerker verdien je het om werkkledij te dragen die de nodige uitstraling geeft. Een polo is daarbij een prima alternatief voor een klassiek T-shirt.

Sweaters

Afhankelijk van waar je in het bedrijf onderhoudstaken uitvoert. Zelfs binnen kan het al eens behoorlijk fris zijn. Let bij het kiezen van een sweater ook goed op de elastische elementen aan taille en handen, zodat alles mooi aansluit.

Vesten

Als onderhoudsmedewerker is het aantal zakken van het vest een goed aandachtspunt. Kwestie van alle materiaal op zak te hebben tijdens het werk. Van geen tot heel veel: vesten hebben we in alle soorten.

Jassen

Het belang van een goede jas wordt voor onderhoudspersoneel vaak over het hoofd gezien. Met de juiste gevoerde versie ben je echter volledig gewapend om ook buiten aan de slag te gaan.

Werkbroeken

Een exemplaar in stretch-stof is een must-have voor als je het onderhoud in een industrieel bedrijf doet. Deze werkbroeken zijn namelijk flexibel, maar voelen toch heerlijk licht.

Body's

Heb je het graag warm, maar wil je als onderhoudsmedewerker de armen goed vrijhouden tijdens de werkzaamheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze body's, als alternatief voor een trui.

Overall

Een oeroud stuk werkkleding, dat ook vandaag nog voor onderhoudspersoneel een waardig alternatief vormt.

Onderhemden

Je goed in je vel voelen begint met de werkkleding die het dichtste bij je lichaam komt. Een coolmax onderhemd met een voor jou perfecte pasvorm is daarbij eigenlijk de eerste stap bij het samenstellen van je outfit.

Schoenen

Als het over je werkschoenen gaat, heb je als medewerker van industrieel onderhoud nood aan een licht exemplaar. Een veiligheidsschoen die mooi afrolt en bovendien steeds voldoende grip heeft.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep