Werkkleding magazijnier | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke magazijnier

Jouw job als magazijnier is intenser dan de meeste mensen vermoeden. Het is een job die ook de nodige nauwkeurigheid vraagt en diverse taken inhoudt, van bestellingen verzamelen tot deze verpakken en inladen. Bovendien heb je als magazijnier regelmatig contact met zowel leveranciers als klanten.

 

De juiste werkkleding voor jouw beroep moet hoe dan ook rekening houden met al deze zaken. Wat jij als magazijnier dus nodig hebt, is een outfit die in de eerste plaats goed zit en je aandacht doorheen de dag niet afleidt. Focus is namelijk belangrijk. En tegelijk dient de werkkleding de nodige uitstraling te hebben en professionalisme uit te stralen.

Werkbroeken

De ideale werkbroek voor een magazijnier biedt comfort in een heftruck. En geeft tegelijk voldoende mee bij het in- en uitladen van goederen. Stretch-stof is daarbij een aanrader.

Jassen

Afhankelijk van de goederen die je moet verplaatsen, kan het in een magazijn flink koud zijn. Naast bescherming tegen warmte, hou je best ook rekening met je zichtbaarheid tegenover de collega’s.

T-shirts

Tijdens de werkdag kan het al eens behoorlijk warm worden. Als magazijnier heb je dan ook het meeste aan een niet al te warm T-shirt.

Sweaters

Binnen de werkkleding voor magazijniers is dit het kledingstuk bij uitstek om de look-and-feel van jouw logistiek bedrijf in de verf te zetten.

Body's

Het perfecte alternatief voor magazijniers die de armen helemaal vrij willen hebben tijdens hun job. Dit stuk werkkleding kan bovendien perfect voorzien worden van reflecterende accenten.

Onderhemden

Een goede outfit werkt in laagjes. En qua werkkleding voor magazijniers mag de onderste zeker niet vergeten worden. Je werkt je namelijk geregeld in het zweet. En dat wordt maar beter goed gekanaliseerd.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep