Werkkleding heftruckchauffeur | Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke heftruckchauffeur

Jouw job in het magazijn is bijzonder divers. Bestellingen regelen, ontvangen, klaarmaken én uitsturen. En daar moet je werkkleding als heftruckchauffeur dan ook helemaal op voorzien zijn. Want het verplaatsen en dragen van goederen brengt belangrijke risico’s met zich mee. In de eerste plaats is er het vallen van zaken. Maar je kan bijvoorbeeld tijdens je werk ook je ledematen pletten.

 

Precies daarom heb je als heftruckchauffeur de nodige genormeerde werkkleding nodig. De vraag is daarbij welke klasse precies bij jouw job hoort. Dat bepaalt de preventieadviseur in je bedrijf. Nadien gaan wij aan de slag, en kijken samen met jou welke combinatie van werkbroek en bijhorende jas de voor jou perfecte bescherming geeft.

Werkbroeken

Een goede werkbroek voor jouw job geeft goed mee en is tegelijkertijd verstevigd op cruciale plaatsen, zoals de knieën en de zijkanten.

Jassen

Wanneer je als heftruckchauffeur toch buiten aan de slag moet, ben je maar beter goed beschermd tegen water en wind. Een lichte, goed ademende jas is daarbij de juiste keuze.

T-shirts

Naast het gekende veiligheidshesje is een goed aansluitend katoenen T-shirt met het nodige reflecterende materiaal een belangrijk stuk werkkleding, voor elke heftruckchauffeur.

Polo's

Zoek je als heftruckchauffeur een outfit met wat extra cachet? Werkkleding waarmee je klanten extra professioneel te woord kan staan? Dan is een gepersonaliseerde polo een goede keuze.

Sweaters

Het prima alternatief voor een jas, wanneer je het koud hebt en toch binnen werkt. Omdat we weten dat heftruckchauffeurs dit appreciëren, zijn er ook flink wat sweaters met de nodige handige zakken.

Body's

Ontzettend stevig en bovendien erg praktisch. De juiste bodywarmer voor heftruckchauffeurs combineert beide aspecten met glans.

Onderhemden

Werken in laagjes is ook voor u als heftruckchauffeur erg belangrijk. Of het nu winter of zomer is: alles begint bij een nauw aansluitend coolmax onderhemd, dat voldoende ademt.

Overall

Een complete outfit in één stuk, dat de combinatie van een werkbroek en vest vervangt. Jawel, ook een overall is een prima optie voor jou als heftruckchauffeur.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep