Werkkleding garagist | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke garagist

Als het over je werkkleding gaat, heb je geen behoefte aan te veel toeters en bellen. Simpel en stevig: dat is wat je als garagist belangrijk vindt. Een degelijke maar eenvoudige werkbroek bijvoorbeeld. Eentje die niet overladen is met zakken, maar er tegelijk wel net voldoende heeft voor je essentiële gereedschap.

 

Een ander vaak onderschat aspect, als het over werkkleding voor garagisten gaat: de verschillende temperaturen. In de zomer wordt het namelijk al snel ontzettend warm in je werkplaats. Maar tegelijk kan het er tijdens de donkere maanden van het jaar flink afkoelen. Jouw outfit moet dus voorzien zijn op deze uiteenlopende omstandigheden.

Jassen

Aangezien de temperatuur in je garage doorheen het jaar serieus kan veranderen, is een combinatie van polyester en katoen de absolute aanrader. Zorg daarbij voor een jas die goed te wassen valt en de nodige versterkingen heeft.

T-shirts

Voor je beroep als garagist raden we in de eerste plaats een T-shirt aan, dat mooi aansluit op het lichaam. Katoen is hierbij ook een ideale stof, aangezien deze goed aanvoelt en zweet niet vasthoudt.

Sweaters

Soms heb je het als garagist wat koud tijdens het sleutelen aan voertuigen, maar is een echte werkjas overdreven. In dat geval biedt een gepersonaliseerde sweater de perfecte oplossing.

Vesten

Sommige garagisten geven de voorkeur aan een handige vest, met flink wat praktische zakken. Als je dit ook wenst, is dit net zo goed een mogelijkheid.

Body's

Aangezien je als garagist de hele dag door met de armen bezig bent, word je niet graag gehinderd door strakke en dikke kleding. Een bodywarmer is daarom zeker een optie, als je het op een makkelijke manier warm wilt krijgen in je atelier.

Onderhemden

Of je je écht goed voelt in je werkkleding, zit hem niet alleen in de buitenste laag. De lichaamstemperatuur wordt immers het beste op peil gehouden, als je de juiste onderhemden draagt.

Overall

Een klassieker onder de garagisten, die nog altijd vaak als werkkleding wordt gekozen. Let hierbij in het bijzonder op de wasbaarheid en flexibiliteit van de overall.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep