Werkkleding beveiligers | Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke beveiliger

In de wereld van de security kies je niet zomaar de bedrijfskleding uit. Er zijn namelijk verschillende verplichtingen waaraan je uniform moet voldoen. Denk maar aan het logo van je beveiligingsorganisatie en het gekende V-teken. En dan moet je bedrijfskleding als medewerker van een securitybedrijf nog voldoende verschillen van de politiediensten. Vaak wordt dan ook gegaan voor een outfit in zwart of donkerblauw.

 

Daarnaast is jouw job als beveiliger heel divers. Binnen wat als bedrijfskleding toegelaten wordt, is een simpele en tegelijk degelijke combinatie dan ook de beste keuze. Een eenvoudige zwarte broek met niet te veel tierlantijnen, bijvoorbeeld. Hierbij raden we vaak een hemd aan, dat net wel van zakken is voorzien.

Werkbroeken

Als beveiliger wil je niet dat je broek knelt of scheurt. Het gebruik van de juiste flexibele stretch-stof wordt bij ons daarom bij voorkeur gecombineerd met extra verstevigingen.

Jassen

Als je urenlang buiten aan de slag bent, is het niet evident om de focus te houden. Goede beveiligingskleding houdt je daarom in de eerste plaats warm, maar zorgt er tegelijk ook voor dat water en wind buiten blijven.

Polo's

Een geklede polo met een borstzakje, knoopjes en de nodige gepersonaliseerde accenten zorgt voor de nodige uitstraling als beveiliger.

Hemd

Sta je als veiligheidspersoneel in een meer formele omgeving? Dan is een stijlvol hemd met (borst)zakken in katoen en polyester de ideale werkkleding. Zeker in combinatie met een bijhorende das.

Vesten

Ga voor een exemplaar met kap en de nodige koorden. Alleen zo blijft de koude volledig buiten, tijdens de gure maanden van het jaar.

Onderhemden

Een vaak onderschat item in bedrijfskleding voor beveiligers, is het onderhemd. En toch: het zorgt in belangrijke mate voor een comfortabel gevoel tijdens het werk, het hele jaar door.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep