Laskleding industrie | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke lasser

Lassers zijn zonder twijfel echte industriële vakmannen en -vrouwen. Maar dit is niet zonder risico. Je wordt immers niet alleen aan de klassieke mechanische risico’s blootgesteld, zoals andere medewerkers in het bedrijf. Als lasser komen er gevaren bij in de vorm van warmte en vuur. En daar ben je maar beter goed tegen voorbereid met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Het ene soort laskleding is echter het andere niet. Net zoals je weet dat er met MIG/MAG en TIG verschillende vormen van lassen zijn. Afhankelijk van de job moet de werkkleding vlam- en vuurbestendig zijn. Bij bepaalde technieken spelen zaken zoals vonkenregens net wat meer een rol, dan voor andere lassers.

T-shirts

Binnen de laskleding zijn T-shirts met lange mouwen een basisvereiste. In jouw beroep moet je namelijk je huid zoveel mogelijk te beschermen.

Polo's

Voor de lassers hebben we speciale polo’s met lange mouwen. De knoopjes zorgen ervoor dat je nog net dat tikkeltje gekleder voor de dag komt.

Sweaters

Als het tijdens de wintermaanden wat frisser is, vormt een vlamvertragende sweater voor jou een absolute meerwaarde. Let hierbij ook op de nodige verstevigingen, zoals aan de boord.

Vesten

Voor lassers is in de eerste plaats een goede bescherming vlammen en gesmolten metalen belangrijk. Verder is ook veiligheid en het comfort van onmisbaar belang. Een combinatie waar elke lasser nood aan heeft.

Jassen

Naast de gekende elementen voor lassers, zijn een hoge kraag en verlengde rug een absolute must. Let ook op de nodige reflecterende accenten, als je in een donkere omgeving gezien moet worden.

Werkbroeken

Voor lassers is in de eerste plaats een goede bescherming vlammen en gesmolten metalen belangrijk. Daarnaast raden we extra versteviging met dubbele naden aan, gecombineerd met elastische elementen aan de taille.

Overall

Voor lassers is het ook bijzonder belangrijk, dat de overall makkelijk uit te doen is. Daarom raden we een drukknoopsluiting altijd aan.

Onderhemden

Aangezien het ontzettend warm wordt tijdens je werk, is een onderhemd een noodzakelijk element in laskleding. Zorg voor een exemplaar dat zweet goed afvoert en voldoende ademt.

Veiligheidsschoenen

Als lasser heb je speciale veiligheidsschoenen nodig, die bij vonken snel uit te doen zijn. Bij Vaneylen vind je de ideale veiligheidsschoenen.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep