T-shirts Bedrukken - Promo & Bedrijfskleding Vaneylen

T-shirts bedrukken

Van basic en functioneel tot oerdegelijk en modieus. Vaneylen heeft voor al uw bedrijfsactiviteiten, evenementen en promoacties het gepaste T-shirt. Voor uw medewerkers én klanten!

 

Werk

 

Meer en stevigere naden, een extra sterke kraag en oerdegelijke stof: zelfs tijdens de zwaarste activiteiten stellen onze werkshirts niet teleur. En dat geldt ook voor het textieldrukwerk!

Trendy

 

Houdt u van een uniforme en stijlvolle look voor uw personeel? Of wil u klanten en zakenrelaties verrassen met een hip shirt dat ze ook écht willen dragen? Vaneylen biedt soelaas!

 

Bepaal alles zelf, van de pasvorm tot de kleur, de kwaliteit van de stof en het drukwerk. Onze ruime assortiment heeft alles wat u zoekt. Niet alleen modebewuste en comfortabele T-shirts. Maar ook duurzame kleding in de ruimste zin van het woord, zoals onze collectie van Stanley & Stella.

Goedkope t-shirts bedrukken

 

Bestelt u T-shirts voor uw vereniging of sportclub? Dan wil u maar één ding: dat uw leden hun shirt graag dragen, elke keer opnieuw. Dat weten we bij Vaneylen maar al te goed. Voor verenigingen hebben we een uitgebreid aanbod aan toffe shirts met een trendy of chique uitstraling.

 

Bij ons bent u zeker van ‘fair wear’, eerlijke textielproducten met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Onze collectie bevat een waaier aan duurzame merken, waaronder het vooruitstrevende Stanley & Stella.

 

Hét bewijs dat modieuze kleding ook op een verantwoorde manier geproduceerd, verpakt en vervoerd kan worden, met respect voor mens en natuur.

Promo

 

No-nonse en betaalbaar. Dat zijn de promoshirts van Vaneylen. Maar dan zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

Onze T-shirts uit 100 % katoen blijven zelfs na vele wasbeurten in topvorm. Net als het aangepaste drukwerk (bijna altijd zeefdruk voor promoshirts).

Trendy

 

De eerste keuze voor verenigingen en sportclubs. Verras uw leden met een hip shirt dat ze ook écht willen dragen!

 

Bepaal alles zelf, van de pasvorm tot de kleur, de kwaliteit van de stof en het drukwerk. Onze ruime collectie heeft alles wat u zoekt.

Ik wil meer info over:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.