Werkkleding bouw - Bedrijfskleding Vaneylen

BOUW

Duurzame werkkleding voor in de bouwsector.

Wil jij ook werkkledij waarin je team zich comfortabel voelt. En die flexibel is in elke houding? Samen kiezen we de perfecte outfit op maat!

Dé perfecte werkkleding voor iedereen in de bouw

Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

De juiste werkkledij op maat van het juiste beroep

Enkel de beste merken voor jouw bedrijfskleding

Onze merken

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep

Het geheim van degelijke bedrijfskleding: de materialen

Bij Vaneylen gaan we steevast voor merken die innoveren. Een goed T-shirt voor bouwvakkers is inderdaad nog steeds gemaakt van katoen. Maar er zijn tegenwoordig tal van andere interessante materialen, die we elders nog niet al te vaak tegenkomen. Een goede werkbroek voor bouwvakkers in stretch, gecombineerd met Kevlar en/of Cordura, is bijvoorbeeld een absolute aanrader. Deze stoffen zijn namelijk licht, maar tegelijk flexibel en zeer sterk.

 

Al onze werkkleding voor bouwvakkers voldoet bovendien aan alle Europese en andere internationale veiligheidsstandaarden. Jij en je team lopen doorheen de werkdag namelijk meer dan eens risico op verwondingen. Met de juiste werkbroek, werkjas en andere kledingstukken ben je als bouwvakker perfect beschermd tegen vallende voorwerpen, snijwonden en vonken.

Werkkleding, samengesteld opjouw maat

De perfecte combinatie is voor iedereen net dat tikkeltje anders. Het kiezen van de juiste maat is daarbij enorm belangrijk. Wij kijken naar zowel de wijdte van de borst, taille en heup, als de lengte van het binnenbeen. Op die manier voelt jouw medewerker zich altijd goed in zijn of haar werkkleding, in eender welke houding.

 

Afhankelijk van het seizoen en je specifieke beroep, stellen we met jou de perfecte outfit samen. Zeker in ons land staat het drielagensysteem daarbij centraal:

 

– Een basislaag, bestaande uit ondergoed en/of T-shirt. Dit zorgt ervoor dat jij als bouwvakker op elk moment goed droog blijft. Zweet wordt goed afgevoerd en je lichaam koelt zelfs in de wintermaanden niet af op de werf.

 

– Een middenlaag, met een fleece, sweatshirt, bodywarmer of trui. Deze kleding zorgt met name voor het afweren van de koude. Dankzij deze elementen in je werkkleding ben je bestand tegen alle temperaturen.

 

– Een buitenlaag, met werkjas en werkbroek. Samen met een pet of muts beschermt dit deel van de werkkledij je tegen regen, wind en andere gure omstandigheden. Belangrijk daarbij is dat het vocht van binnenuit toch kan blijven ontsnappen.

 

Natuurlijk mag de werkschoen bij dit alles niet ontbreken. Voor mensen in de bouwsector raden we altijd een S3-veiligheidsschoen aan. Een stevige neus beschermt de tenen, terwijl scherpe voorwerpen dankzij een anti-perforatiezool geen kans krijgen om de voetzool te verwonden. Een antisliplaag voor bouwvakkers is dan weer nodig om op eender welke ondergrond én hoogte zelfverzekerd topwerk te kunnen afleveren.

Zet jouw logo op je werkkledij

Bij Vaneylen kan je je bedrijfskleding voor de bouwsector ook laten bedrukken. Op die manier zet je je bedrijf nog wat extra in de verf én vergroot je het teamgevoel onder de werknemers. We kijken naar jouw situatie en raden op basis daarvan de juiste materialen en druktechnieken aan. Naast zeefdruk en transferdruk is op sommige werkkleding ook borduren perfect mogelijk. Hoe dan ook: we zorgen ervoor dat alles zeer lang meegaat.

 

Wist je trouwens dat wij sinds kort ook een extra service aanbieden? We kunnen je maten opnemen én je bestelling verpakken per werknemer. Dit is niet alleen ongelooflijk praktisch, maar zorgt er ook voor dat je jezelf zeeën van tijd bespaart.