Promotiekleding bedrukken - Drukkerij Vaneylen

Promotiekleding bedrukken

Hoe bereikt u meer visibiliteit dan wanneer mensen uw merk letterlijk dragen? Juist, textieldrukwerk op maat blijft een ijzersterke marketingtool voor impactvolle promocampagnes.

Ruim aanbod

 

Van T-shirts, polo’s en hemden tot body’s, fleecetruien en jassen: Vaneylen denkt graag met u mee over de vele mogelijkheden. Al onze kledij is beschikbaar voor kinderen, vrouwen en mannen. In onze showroom kunt u altijd terecht voor inspiratie en een verhelderend gesprek.

Samen duurzaam

 

Promokledij is veel meer dan uw logo op een T-shirt. Steeds meer aandacht gaat naar duurzame materialen, die gefabriceerd werden met respect voor mens en natuur. Vaneylen denkt graag met u mee op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een mooi voorbeeld is de collectie van Stanley & Stella, een toonaangevend bedrijf op de imprintmarkt dat kwalitatieve en modebewuste kledij vervaardigt op duurzame wijze. Aan alles wordt gedacht, van de keuze van de vezels tot de productie, verpakking en distributie.

 

In onze toonzaal geven we u graag een overzicht van de mogelijkheden.

 

Kwaliteitskleding gaat zéér lang mee! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een mooie opdruk, geven wij ook altijd advies over de wasvoorschriften.

Ik wil meer info over:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.