Aanleverspecificaties | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

Aanleverspecificaties

Een fraai ontwerp is daarom nog niet geschikt voor bedrukking. Daarom is het belangrijk uw bestand zo goed mogelijk aan te leveren. De meeste beelden die van internet genomen worden hebben een lage (scherm)resolutie en zijn daarom niet geschikt voor drukwerk.

 

checkedVoor een naadloze bedrukking verkiezen we altijd een vectorieel ontwerp.
Dit kan je altijd aanleveren als .pdf of .eps.

 

checkedWanneer ‘vectorieel’ je als chinees in de oren klinkt kan je nog altijd een bitmap (bv een .jpg) afleveren. Onze ontwerper doet dan de rest!

 

Heeft u kleurcodes (PANTONE of PMS) voor uw ontwerp? Vermeld deze dan zeker bij uw bestelling. Wanneer de kleurweergave belangrijk is, vragen we om de inktkleuren te komen kiezen en indien deze moeten overeenkomen met bestaande prints, is het handig deze even mee te leveren bij uw bestelling.

 

attentionTwijfel je? Indien uw bestand niet voldoet (bv. Word, Powerpoint, Publisher, … ) of complicaties bevat, staat ons ontwerpteam voor je klaar!

 

Hoe lever ik mijn ontwerp aan?

 

Bij kleine bestanden kan u het ontwerp gewoon aanleveren via mail (info@vaneylen.be) met een beknopte beschrijving van de opdruk (kleur, grootte, plaats van de opdruk). Vergeet hierbij uw naam en ordergegevens niet te vermelden. Bij grotere bestanden kan u best gebruik maken van Wetransfer.