Onze socials laten rocken, hoe doen wij dat? - Bedrijfskleding Vaneylen

Home » Onze socials laten rocken, hoe doen wij dat?

Onze social laten rocken, hoe doen wij dat?

Allereerst: Om posts te maken voor sociale media dragen wij uiteraard aangepaste en comfortabele werkkledij. Meer bepaald een hoge zichbaarheids broek en een fluorecerende fleecetrui. (Om zeker te zijn dat onze posts goed gezien worden) Flitsende en brandvertragende werkkleding is natuurlijk niet voldoende om je sociale media in brand te zetten. Nee, dat doet de inhoud. Wij zetten dan ook alles in het werk om onze prachtige, informerende en verrassende posts veilig en comfortabel hun werk te laten doen. Wat we posten is in de eerst plaats bedoeld om werkmannen en werkvrouwen te inspireren en informeren over mooie en lekker zittende werkkleding. Informatie die hun activiteit aangenamer en veiliger maakt.

Zen en voorraadbeheer

Zen en voorraadbeheer

Werkkledij made easy

Zo vinden wij het belangrijk om aan alle vrouwen te laten weten dat Vaneylen een ruime collectie werkkleding heeft die speciaal ontworpen is voor het vrouwelijke figuur. Werk-en veiligheidsbroeken, korte broeken en rokken afgestemd op de lichaamsvorm, taille- en heupmaat van dames! Zie je, belangrijke info die zorgt voor beter draagcomfort en een flatterende uitstraling. Wie wil dat niet?

Een soepel proces

Een soepel proces

Volledig op maat

HR managers willen we dan weer de beste manier leren kennen om het hele proces van de werkkledij soepel te laten verlopen. Want Vaneylen heeft enkele trucjes in de verstevigde-perfect-passende werkmouw zitten: Slim voorraadbeheer en levering op maat. Dat vergemakkelijkt het aankopen en het beheren van de kledij.

We halen je stress weg

We halen je stress weg

En geven je nieuwe energie

Je ziet, onze posts maken je leven gemakkelijker en halen stress weg. In die zin zijn onze post eigenlijk ZEN- berichten, Een verademing/nekmassage tijdens drukke dagen op de werkvloer. Een soort cup-a-soup pauze die je weer nieuwe energie geeft. Dus volgen die handel!

Geen influencers

Geen influencers

Geen influencers

Wij gebruiken geen influencers op onze socials. Nee, dat is niet nodig, onze klanten worden automatisch influencers zodra zij ook maar een paar technische sokken hebben geprobeerd. Zelfs die zitten opvallend goed rond de werktenen. En dan hebben we het nog niet eens over onze Sievi veiligheidsschoenen uit Finland.

Human love

Human love

Een écht familiebedrijf

Human love. Daar vertrekken we eigenlijk van. We willen niet melig doen maar ja, als familiebedrijf zijn we heel erg betrokken bij lijf en leden van onze klanten. Wij beschermen dat en bieden comfort. Daarom zijn onze socials dus goed gekleed. Join the fun en volg ons!

Cases