Comfortabele winterkleding in lagen - Vaneylen werkkleding

NIEUWS

Winterkou? Kleed je in lagen!

Werkkleding voor de winter lijkt voor velen een oncomfortabel iets. Wanneer je inspanningen levert creëer je warmte die je eigenlijk meteen weer kwijt wilt, maar snel afkoelen bij deze temperaturen is ook niet ideaal. Door je uitrusting slim samen te stellen zijn deze problemen snel op te lossen. ✔  Laag 1: thermo De eerste laag vormt de […]

Werkkleding voor de winter lijkt voor velen een oncomfortabel iets. Wanneer je inspanningen levert creëer je warmte die je eigenlijk meteen weer kwijt wilt, maar snel afkoelen bij deze temperaturen is ook niet ideaal. Door je uitrusting slim samen te stellen zijn deze problemen snel op te lossen.

  Laag 1: thermo
De eerste laag vormt de basis en zorgt vooral voor een comfortabel gevoel. Speciale thermokleding optimaliseert de opname en afvoer van transpiratie. Hierdoor vermijd je een natte eerste laag die vaak zorgt voor een koud gevoel.
Bv. Projob thermisch hemd € 25,35  /  Projob thermisch hemd € 52,59 excl. btw

  Laag 2: isoleren met Fleece
Deze isolerende laag creëert een luchtlaag rond je lichaam waardoor het warmte kan vasthouden. Omdat de laag best wat losjes valt is een kwalitatieve fleece hiervoor ideaal.
Bv. Projob Quality fleece € 36,40 excl. btw

✔  Laag 3: winddicht jacket
Winterweer brengt vaak hevige windstoten met zich mee. Om je hiervoor te beschermen zijn er winddichte jackets voorzien van een buitenlaag die je beschermt tegen water en wind.
Bv. Projob softshell € 39,94  /  Projob Quality softshell € 98,34 excl. btw

✔  Accessoires
Niet alleen uw kleding is aanpasbaar aan het klimaat, maar ook uw accessoires kunnen hier een wereld van verschil maken. Zo bieden we een uitgebreide collectie hand- en werkschoenen aan die bestand zijn tegen de extreme omstandigheden op uw werkplaats.

Samen vormt dit de ideale outfit tijdens de wintermaanden. Elke laag heeft zijn specifiek nut waardoor uw werk nog steeds zo comfortabel aanvoelt als voorheen. U kan altijd terecht in onze uitgebreide showroom waar u een groot deel van onze collectie kan komen uitproberen. Uiteraard zijn deze items allemaal verkrijgbaar mét of zonder personalisatie!

  Heeft u nog vragen over uw werkkleding? Wij helpen u graag verder:
011 54 15 26 of info@vaneylen.be