Werkkleding stockeren of bijbestellen? Wat doet u het beste?

NIEUWS

Werkkleding stockeren of on demand bestellen?

Een afzonderlijke bestelling is bij elke drukker een dure grap en een impulsieve bulkaankoop is ook wat te veel van het goede. Wat doet u dan het beste?

Proficiat! U wierf een nieuwe werknemer aan. Hij staat te popelen om erin te vliegen. Als bedrijf wil u hem uiteraard vanaf het eerste moment warm verwelkomen met een persoonlijk pakketje werkkledij. Maar hoe zorgt u ervoor dat u hem snel en efficiënt in uw huisstijl kleedt?

De wet van Murphy slaat toe

U kan zich zonder twijfel het doemscenario levendig voorstellen. De voorraad bedrijfskledij is op. Het laatste t-shirt dat overbleef heeft maat XXXS en zal wellicht nooit een eigenaar vinden. De leverancier bij wie u vorig jaar uw eerste en enige oplage bestelde, kan u deze week niet verderhelpen. Een afzonderlijke bestelling is bij elke drukker een dure grap en een impulsieve bulkaankoop is ook wat te veel van het goede.

Quick fix en duurzame oplossingen

Hoe vermijdt u deze vervelende situatie zonder er zelf veel tijd aan te verliezen? Wel, bij Vaneylen bieden we u interessante mogelijkheden.

In onze opslagruimte verzamelen we de meest gangbare materialen die onze klanten vaak bestellen. We kijken er dus continu op toe dat alle maten beschikbaar zijn en ons assortiment up to date blijft. Heeft u een snelle levering nodig? Dan is de kans groot dat we u in een mum van tijd van dienst kunnen zijn. Doordat we onze eigen drukkerij hebben, schakelen we makkelijker. En indien nodig, passen we onze drukplanning aan. Eén exemplaar laten bedrukken? Dat raden we af. Door opdrachten samen te bundelen, bestelt u immers voordeliger.

Wilt u een grote bestelling plaatsen, maar hebben uw medewerkers geen idee welke kledingmaat ze best kiezen? Geen probleem. Alle pasmodellen mag u etaleren in uw bedrijf, zodat iedereen de kans heeft om de outfit uit te proberen. Handig én efficiënt, toch?

Fitting in onze paskamers

Weet u nog, de nieuweling die morgen start zonder werkkledij? Geen zorgen. Vaneylen weet precies wat de dresscode is van haar vaste klanten. En dat komt in zo’n geval goed uit. U stuurt de werknemer naar ons adres en wij kleden hem in zijn volledige tenue. Bovendien ervaart hij in onze unieke toonzaal een eerste klasse service. Van een eerste werkweek gesproken!

Klinkt deze manier van werken als muziek in de oren? Neem dan contact op met één van onze experten en wij bieden u graag een totaaloplossing aan die past bij uw noden.