Werkkleding als individueel pakket: case VG Build

NIEUWS

VG Build: complete werkkleding samengesteld als individueel pakket

VG Build is een aannemer uit Zolder met meer dan 50 jaar ervaring op de teller. Het bouwbedrijf van oprichter Richard Vangrinsven is ondertussen uitgegroeid tot een bekende lokale speler met 20 werknemers. Jaarlijks krijgt elk personeelslid van VG Build een compleet en dus ook divers kledingpakket. Dit voorziet in alle mogelijke werkomstandigheden eigen aan […]

VG Build is een aannemer uit Zolder met meer dan 50 jaar ervaring op de teller. Het bouwbedrijf van oprichter Richard Vangrinsven is ondertussen uitgegroeid tot een bekende lokale speler met 20 werknemers.

Jaarlijks krijgt elk personeelslid van VG Build een compleet en dus ook divers kledingpakket. Dit voorziet in alle mogelijke werkomstandigheden eigen aan de bouwsector, van de koudste en natste winterdagen tot de heetste zomerse momenten. Voor het derde jaar op rij klopte het bedrijf aan bij Vaneylen om iedereen van de nodige werkkleding te voorzien. 

Na overleg met VG Build werd elk pakket samengesteld, binnen het voorziene budget per werknemer. Deze bevatte allereerst de klassieke T-shirts, werkbroek en -schoenen. Het pakket werd vervolgens aangevuld met een sweater en jas, waarbij draagcomfort en gebruiksgemak gecombineerd werden. Verder voorzag Vaneylen op vraag van de klant ook een helm, pet en handige nekwarmer. Om van de werkkleding ook een professioneel uithangbord te maken voor VG Build werden de stukken ook voorzien van het logo van het bouwbedrijf in kwestie.

De passende werkkleding, handig verpakt voor elke medewerker

Doorheen de jaren werden de zorgen over de logistieke kant van het verhaal meer en meer uit handen van VG Build genomen. Zeker tijdens deze uitdagende tijden werd de meerwaarde van Vaneylen hierin eens zo duidelijk. Terwijl de administratieve bediende van de aannemer noodgedwongen en logischerwijze fulltime thuiswerkte, kon de samenstelling en levering van de werkkleding op maat van elk personeelslid gewoon uitgevoerd worden. Dit alles zonder enige vertraging op te lopen. De kledingmaten werden aangeleverd door de klant zelf, vervolgens deed Vaneylen de rest.

Voor elke werknemer werd het pakket individueel verpakt in een handige doos. De twintig stuks werden samen op een pallet afgeleverd op het hoofdkantoor. De medewerkers konden daar vervolgens hun exemplaar op het voor hen passende moment afhalen. Op deze manier verliep alles volledig volgens de op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen. De doorlooptijd van eerste klantencontact tot levering bedroeg bovendien slechts drie weken. 

De methode van het individueel verpakken van werkkleding blijkt niet enkel op dit moment logistiek bijzonder flexibel te zijn. Het zal ook in de verdere toekomst haar nut blijven bewijzen. Een pasdag waarbij de kledingmaten voor elk personeelslid bepaald worden hoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Bovendien geeft een gepersonaliseerd pakket bij het hele team een gevoel van waardering en professionalisme, wat ook hun persoonlijke resultaten ten goede komt. Bepaalde werkkleding kan hierbij ook  perfect als extralegaal voordeel aan het personeel worden gegeven.

Wilt u werkkleding voor uw hele team, bezorgd op uw hoofdkantoor als handige individuele pakketten? Contacteer ons nu voor een offerte op maat. Of kom gerust langs in onze showroom in Lommel. Wij nemen het hele proces van u over, van A tot Z.