Verbeter uw bedrijfsimago door gepersonaliseerde werkkledij

NIEUWS

Verbeter uw bedrijfsimago door gepersonaliseerde werkkledij

Uniformiteit oogt niet alleen mooi, het past perfect in uw brandingstrategie om nieuwe klanten aan te trekken. Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Lees dan zeker verder!

Merkidentiteit in werkkledij. Dat straalt er zo vanaf!

Geef toe, de outfit van werknemers verklapt veel over een organisatie. Uniformiteit oogt niet alleen mooi, het past perfect in uw brandingstrategie om nieuwe klanten aan te trekken. Bovendien klasseren we kwalitatieve werkkledij onder één van de meest rendabele manieren om aan te tonen hoe u met uw personeel omgaat. Inderdaad, goed gekozen bedrijfskledij is een win-win voor werkgever- als werknemer.

United we stand

Iedereen wil graag ergens bijhoren, dat zit in onze genen. Waarom creeërt u dit samenhorigheidsgevoel niet op het werk? U zal merken dat deze groepsgeest zowel de prestaties als het werkplezier beïnvloedt. Werknemers denken meer als een team wanneer iedere collega dezelfde kleding draagt. Het verhoogt de betrokkenheid en ieder individu zet zich meer in om de gezamelijke doelstellingen te behalen.

Duik op in het straatbeeld

U kan een visitekaartje afgeven dat in een bureaulade verdwijnt, of u kan uw werknemers keer op keer in een herkenbare werktenue de baan opsturen. Door werklieden in een branded outfit aan het werk te zetten, drukt u uw stempel en blijft u top of mind bij klanten, leveranciers en toekomstige werknemers. Professionele kledij met een slim ontwerp tilt de visibiliteit van uw bedrijf meteen naar een hoger niveau.

Dat zit lekker!

Een broek die als gegoten zit en een vest dat perfect aansluit. Van comfortabele, kwalitatieve werkkledij worden uw werknemers oprecht gelukkig. Bouwvakkers appreciëren het des te meer als u naast de verplichte veiligheidsstandaarden voor werkkledij, ook denkt aan het draagcomfort. Houd rekening met de verschillende weersomstandigheden waarin uw arbeiders werken en bied aangepaste kledingstukken aan. Of bekoor uw truckchauffeurs met een stijlvolle jas die a sorti is met hun vrachtwagen. Kan u al raden wat er gebeurt als uw werknemers extra goed in hun vel zitten? Juist ja, de ambassadeurs van uw merk worden geboren.

Slimme investering

Bedrijfskleding is hipper dan ooit en werpt in iedere branch haar vruchten af. Als u in werkkledij investeert, investeert u tegelijk in uw bedrijfsimago en corporate identity. Steek uw werknemers in een nieuw jasje en onderscheid hen van de rest!

Vaneylen helpt u graag bij het ontwerp en het uitkiezen van materialen die passen bij uw merk en activiteiten. Contacteer ons vrijblijvend.