Profel fietsactie op Wereld Fietsdag - Bedrijfskleding Vaneylen

NIEUWS

PROFEL fietsactie naar aanleiding van WERELD FIETSDAG

Zaterdag 3 juni is het WERELD FIETSDAG. Een dag om wereldwijd fietsers te feliciteren en te bedanken. Want zij kiezen voor een goedkoop, milieuvriendelijk en bovendien gezond vervoermiddel.    Om de medewerkers van Profel extra te motiveren om met de fiets naar het werk te komen en met zorg voor hun veiligheid, had hun marketingteam […]

Zaterdag 3 juni is het WERELD FIETSDAG. Een dag om wereldwijd fietsers te feliciteren en te bedanken. Want zij kiezen voor een goedkoop, milieuvriendelijk en bovendien gezond vervoermiddel. 

 

Om de medewerkers van Profel extra te motiveren om met de fiets naar het werk te komen en met zorg voor hun veiligheid, had hun marketingteam het schitterende idee om elke medewerker een bedrukt fluohesje te bezorgen. Mooi verpakt, voorzien van een kaartje en naar de werknemers thuis opgestuurd.

 

Om Profel te ontzorgen, besloot Vaneylen om hen van A tot Z in deze fietsactie te ondersteunen. Dit gaat niet alleen over het bedrukken van de 1.500(!) fluohesjes, maar ook over het volledige proces om alles individueel verpakt te krijgen en te laten verdelen door een massapostpunt.

 

Aan sociaal ondernemen geen gebrek, want ook Dagcentrum ’t Brugske te Leopoldsburg was kandidaat om van deze marketingactie een succes te maken. Zij hebben de handen in elkaar geslagen om zorgvuldig alle fluohesjes te verpakken met een bijhorend kaartje, en de enveloppen vervolgens te adresseren per werknemer. En dit voor 1.500 stuks!

 

‘Bij Profel word je graag gezien!’

 

Dit is de slogan die op de rug van de fluohesjes bedrukt staat. Een leuze met een dubbele betekenis die de medewerkers aanzet om op een veilige manier de fiets naar het werk te nemen!

 

Voor Vaneylen bedrijfskleding was dit een uitdagende, maar zéér motiverende marketingactie. Een unieke belevenis om bijna 1.500 pakketjes op tijd verzendklaar te krijgen. Maar met succes!

 

Voor milieubewuste campagnes als deze schakelen wij graag een versnelling hoger. Kriebelt het bij uw bedrijf ook om een campagne te lanceren? Aarzel dan niet om ons te bereiken!