De Onmisbare Outfit Om De Vrieskou Te Overwinnen | Vaneylen

NIEUWS

Overwin de vrieskou met deze onmisbare winteroutfit

De winter is volop in ons land. De temperaturen zakken onder het nulpunt. Hoog tijd dus om onze onmisbare winteroutfit samen te stellen. Zoals de mama vroeger altijd zei: laagjes, laagjes en nog eens laagjes!

De winter is volop in ons land. Werkt u of uw medewerkers buiten in deze vriestemperaturen? Hoog tijd om dé perfecte winteroutfit samen te stellen. Zoals de mama vroeger altijd zei: laagjes, laagjes en nog eens laagjes!

Thermisch ondergoed

Om die goede raad op te volgen, beginnen we met thermisch ondergoed. Deze basislaag is een must voor iedereen die buiten werkt in vriestemperaturen. Deze laag is zeer geschikt voor intensieve activiteiten en houdt uw lichaam warm, daar waar u het het meeste nodig hebt.

Fleecetrui beschermt u tegen koude

Over naar laagje nummer 2! De warmste type truien zijn zonder twijfel de fleecetruien. Hiervoor hebben we gekozen voor de ‘fleecejas’ van Projob. Het is een zware fleece, die zeer goed de koude tegenhoudt. Kortweg een praktische en warme trui! Zeker in combinatie met ons thermisch ondergoed bent u uitstekend gewapend tegen de koude.

Softshelljas houdt wind en regen buiten

Last but not least, laagje nummer 3! Deze PROJOB softshelljas is ideaal als bovenlaag op koude, winderige dagen. De jas heeft een gewatteerde voering en houdt de koude wind volledig buiten. Een perfecte warmteregelaar dus! De jas is zowel wind- als waterafstotend, zodat je tijdens een kleine regenbui ook veilig blijft. Daarnaast is de jas ook voorzien van ventilatiegaten, waardoor de jas een uitstekend ademend vermogen heeft. U zult dus geen plakkend gevoel ervaren.

Warme werkbroek met voering

Als broek hebben we gekozen voor de Projob ‘gevoerde broek’. Dit is een duurzame en warme outdoorbroek voor de winter, volledig gevoerd voor extra isolatie.

Aangepaste winter werkschoenen

Werkschoenen zijn natuurlijk ook een cruciaal onderdeel van een goede winteroutfit. Sievi is hiervoor zeer geschikt. Het is ons topmerk binnen de collectie werkschoenen. Als perfecte winterschoen hebben we gekozen voor de ‘STAR HIKER’. Deze winterschoen is licht en warm gewatteerd. Heerlijk om te dragen op een koude dag op de werf. De warme wollen voering en de vilten inlegzool met aluminiumlaag houden de koude temperaturen buiten!

590W

Winterhandschoenen met grip

Werken met koude handen is nooit leuk, daarom is een handschoen een echte must. Deze ‘Guide’ handschoen is een echte winterhandschoen, die ondanks zijn dikte toch een goede grip heeft.

Vergeet uw muts niet

Als finishing touch, hebben we gekozen voor een muts van het merk Tricorp. Het is een warme muts die voldoende bescherming biedt tegen koude, winderige dagen.

Aangepaste werkkleding voor uw medewerkers

Elke sector vraagt aangepaste werkkleding. Zo kunnen uw medewerkers in de meest optimale omstandigheden hun werk doen.

Ontvangt u graag advies over een winteroutfit op maat van uw medewerkers?  Kom dan eens langs in onze winkel of vraag een bezoek van onze vertegenwoordiger.

Neem contact op