Vaneylen bedrijfskleding door overname klaar voor de toekomst - Bedrijfskleding Vaneylen

NIEUWS

Vaneylen bedrijfskleding door overname klaar voor de toekomst

Vaneylen kondigt met trots de overname door Kadeco Vision aan. Ontdek hoe deze zal resulteren in een sterke, snelle groei en wat dit voor jou als klant betekent.

Met trots kondigen we de overname door Kadeco Vision aan. Dit zal resulteren in een sterke, snelle groei voor beide partijen. Maar wat betekent het voor jou als klant van Vaneylen? Dat lees je hieronder.

 

De afgelopen jaren heeft Vaneylen bedrijfskleding een aanzienlijk potentieel laten zien. Met een sterke groei achter de rug en enkele veelbelovende projecten in het vooruitzicht, zijn we klaar om de volgende stap te zetten. Het afgelopen jaar was voor ons dé bevestiging dat we goed bezig zijn. En in 2024 willen we natuurlijk dit pad van succes volgen. Daarom investeren we verder in:

 

– de transitie naar een pure verkooporganisatie, met een nieuwe focus op onze klanten
– verregaande digitalisering met software op maat van Vaneylen én onze klant
– het aantrekken van getalenteerde medewerkers met groeipotentieel
– de focus op kwalitatieve, duurzame merken

De volgende generatie

Met Michaël en Karlijn aan het roer zien we de toekomst rooskleurig en met vertrouwen tegemoet: “We herkennen in Michaël en Karlijn onszelf van zo’n twintigtal jaar geleden”, aldus Steven Lehaen. “Ze staan met veel drive en goesting klaar om Vaneylen naar een volgend niveau te brengen. Bovendien zijn we zelf jong genoeg om nog een hele tijd aan boord te blijven en te zorgen voor een gepaste, vlotte kennisoverdracht en operationele ondersteuning”, vertelt Suzie Vaneylen.

Krachtige synergie

Kadeco Vision, met wie we de afgelopen twee jaren nauw hebben samengewerkt, blijkt de juiste match te zijn. Wij kunnen steeds het juiste advies geven aan onze klanten en de perfecte bedrijfskleding verkopen. Kadeco Vision zorgt vervolgens voor een mooie kwalitatieve bedrukking en borduring van de logo’s. Met meer dan 30 jaar ervaring in textieldruk en borduurwerk vormt deze synergie een krachtige combinatie en hebben we terug de motor van een zeefdrukkerij achter ons.

Verandert er iets voor jou, als klant?

In essentie verandert er voor de klant niets: we blijven onze succesvolle strategie volgen, jij staat zoals gewoonlijk in contact met je vaste contactpersoon, en het personeel van Vaneylen blijft trouw aan boord. Bovendien kan je nog steeds terecht in je vertrouwde toonzaal in Lommel. Ook de naam Vaneylen bedrijfskleding verandert niet. Door de overname verandert weliswaar wél de eigenaar en behoort Vaneylen voortaan tot een nieuwe groep. Met als voordeel dat we samen sterker staan en onze klant nóg sneller van dienst kunnen zijn.

 


 

Over Vaneylen bedrijfskleding

Vaneylen bedrijfskleding, gevestigd in Lommel, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bedrijfskleding in Noord-Limburg. Met jarenlange ervaring en een divers assortiment aan duurzame merken, is Vaneylen de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar functionele en representatieve bedrijfskleding. Dankzij ons persoonlijk advies op maat en ons handige kledingmanagementsysteem is bedrijfskleding kopen een zaligheid. Bovendien kunnen wij ook je kledingvoorraadbeheer voor onze rekening nemen om je helemaal te ontzorgen in je werk- of bedrijfskledij.

 

Over Kadeco Vision

Kadeco Vision is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van textiel. Met talloze jaren aan ervaring levert Kadeco Vision hoogwaardig maatwerk en zorgen zij voor de perfecte afwerking van bedrijfskleding, steeds met oog voor detail en kwaliteit.