Olie- en vlekafstotende hemden die je niet meer moet strijken

NIEUWS

Steeds ‘gewassen en gestreken’ met dit vlek- en kreukvrije hemd

De vlekafstotende hemden van Harvest & Frost zijn kwalitatieve en stijlvolle hemden die tot diep in de vezels verbeterd zijn door middel van nanotechnologie. De hemden voelen nog steeds aan zoals een katoenhemd, maar zijn beter bestand tegen vloeistoffen en kreukels.

Werkt u iedere dag in een hemd, maar heeft u een hekel aan strijken? Hoort een vlekkeloze, stijlvolle uitstraling bij uw job, maar heeft u vaak last van zweetplekken die u maar moeilijk kan verbergen? Draag dan dit innovatieve wonderhemd van Harvest&Frost in uw restaurant of op een beurs. Het stoot alle vlekken af en passeert de strijkplank nooit.

Non-iron hemden

Dankzij de kreukherstellende behandeling en de elastische stof blijft het hemd feilloos in vorm. Het gladde, katoenen shirt sluit perfect aan bij ieder lichaam. Harvest&Frost dacht aan het kleinste detail door het bovenste knoopsgat te voorzien van een elastische draad. Hierdoor beweegt de kraag mee met uw hals. Het strijkvrije hemd is dus niet alleen handig, maar is ook ontworpen met oog op een verbeterd draagcomfort.

Stoot alle vlekken en vloeistoffen af

De grootste troef zit ‘m in de nanotechnologie waarmee de vezels van het hemd behandeld werden. Hierdoor kreeg het Harvest & Frost hemd een multifunctioneel karakter. Naast het feit dat je het nooit meer hoeft te strijken, kan je er ook zorgeloos op knoeien. De meeste op water en op olie gebaseerde vloeistoffen druipen er zo van af. U maakt dus ook meteen komaf met zweetvlekken of okselplekken die u tijdens het werk belemmeren.

Wilt u ook zelfzeker in uw toonzaal staan in dit stijlvolle hemd dat u niet hoeft te strijken?

Bekijk de verschillende modellen in onze online catalogus.