Het ultieme regenpak | Vaneylen Promo- & Bedrijfskleding

NIEUWS

Het beste regenpak kopen?

Moet u vaak buiten in de regen werken? Dan bent u wellicht op zoek naar een geschikt regenpak om u te beschermen tegen het typische Belgische regenweertje! Met onze jarenlange expertise hebben wij het geschikte regenpak voor u samengesteld.

Werkt u vaak buiten in de regen? Dan bent u wellicht op zoek naar een geschikt regenpak om u te beschermen tegen het typische ‘Belgische regenweertje’! Met onze uitgebreide kennis én jarenlange expertise hebben wij het geschikte regenpak voor u samengesteld.

Mascot Pavao regenpakMascot Pavao regenpak kopen

Dit regenpak is van het merk Mascot. Mascot staat bekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Ze gebruiken meer dan honderd verschillende stofkwaliteiten, omdat elke werksituatie een ander type stof vereist. Dit regenpak heeft onder andere gelaste naden, waardoor het volledig wind- en waterdicht is. Ondanks het wind- en waterdichte karakter heeft dit regenpak ook een ademend vermogen. Dankzij de ventilatie op de rug en onder de armen kan er warmtedamp ontsnappen waardoor u geen plakkerig ‘regenpakgevoel’ krijgt.

Een nieuw regenpak kopen?

Kom dan eens langs, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte.

Vraag een offerte