Wat zijn goede werksokken? - Bedrijfskleding Vaneylen

NIEUWS

Wat zijn goede werksokken?

Werksokken zijn misschien wel de meest onderschatte kledingstukken. Zo kan een goede sok bijvoorbeeld het verschil maken tussen wel of geen blaren en tussen wel of geen voetschimmel. Naast het dragen van goede werkschoenen is het ook van belang om goede werksokken te dragen. Werksokken zijn de beschermlaag tussen uw huid en uw werkschoenen. Deze […]

Werksokken zijn misschien wel de meest onderschatte kledingstukken. Zo kan een goede sok bijvoorbeeld het verschil maken tussen wel of geen blaren en tussen wel of geen voetschimmel. Naast het dragen van goede werkschoenen is het ook van belang om goede werksokken te dragen.

Werksokken zijn de beschermlaag tussen uw huid en uw werkschoenen. Deze beschermlaag beschermt uw voeten en zorgt ervoor dat u comfortabeler kunt lopen. Tevens beschermen werksokken uw voeten tegen kou en warmte en voeren zij ook het vocht af.

Wanneer u voor uw werk de hele dag fysiek werk uitvoert, kiest u voor goede werkschoenen die comfortabel zitten en uw voeten de gehele dag fris houden.

Wanneer u op zoek bent nar goede werksokken, kunt u bij Vaneylen terecht. Onze sokken volgen de vorm van uw voet en geven, dankzij een elastisch en verstevigd enkelstuk, uw voet extra ondersteuning. Met deze werksokken heeft u geen last meer van plooien en andere ongemakken. De sokken zorgen voor betere vochtverdamping en houden uw voeten droog.