De 5 belangrijkste redenen om uw bedrijfskleding te personaliseren - Bedrijfskleding Vaneylen

NIEUWS

De 5 belangrijkste redenen om uw bedrijfskleding te personaliseren

Waarom zou u kiezen voor gepersonaliseerde werkkledij én welke voordelen zijn hieraan verbonden? We zetten de belangrijkste redenen voor u op een rijtje.

Bedrijfskledij zorgt voor dagelijkse bescherming en werkcomfort voor uw professionals. Klanten worden steeds veeleisender. Om hieraan te kunnen voldoen moeten uw medewerkers mee evolueren qua professionele werkkledij. Gelukkig hoeft u tegenwoordig niet enkel meer te kiezen uit standaarduitvoeringen, maar kan u opteren voor gepersonaliseerde werkkledij. Maar waarom zou u kiezen voor gepersonaliseerde werkkledij? Welke voordelen zijn er voor u aan verbonden? We zetten de belangrijkste redenen voor u op een rijtje.

Straal vakmanschap uit

U wilt dat uw bedrijf steeds de beste kwaliteit uitstraalt bij uw klanten? Via aangepaste en gepersonaliseerde werkkledij verhoogt u het professionalisme van uw bedrijf nog meer. Een aangepast werkuniform geeft de klant onbewust meer vertrouwen in uw medewerkers. Uw klanten zullen op deze manier uw bedrijf sneller kunnen herkennen en appreciëren.

Ga voor een goedkope manier van reclame maken

Bedrijven besteden tegenwoordig vaak veel geld aan online marketing via sociale media. Toch hoeft u lang geen grote budgetten aan te wenden om reclame te maken. Via gepersonaliseerde bedrijfskledij kan u op een doeltreffendere manier uw zaak in de kijker zetten. Zo kan u eenvoudig reclame maken waar uw klanten of mogelijke klanten bij aanwezig zijn. Op die manier passen slogans of contactgegevens ideaal op de outfit van uw medewerkers. Denk hierbij verder dan alleen het telefoonnummer van uw bedrijf, maar ook aan uw eventuele website. Gepersonaliseerde bedrijfskledij kan ook perfect dienen als relatiegeschenk voor uw klant.

U kan uw werkkledij laten bedrukken of borduren op borsthoogte, subtiel op de mouw of – als u kiest voor een hogere zichtbaarheid – via de achterkant van uw bedrijfskledij.

Communiceer uw boodschap via werkkledij

Wist u dat werkkledij ook kan dienen als een efficiënt en goedkoop communicatiemiddel? Zo kan u de namen van uw personeel laten drukken op werkbroeken, polo’s of werkjassen. Uw klanten zullen dit zeker appreciëren, wanneer ze uw team van professionals persoonlijk kunnen aanspreken. Ook wanneer u de werkkledij door een gespecialiseerd bedrijf laat reinigen, hoeft u geen tijd meer te verliezen bij het uitzoeken van wie welke kledij toebehoort.

Zorg voor teamwork en identificatie binnen uw bedrijf

Kleren maken niet alleen de man maar ook het team. Door het personaliseren van werkkledij kan u uw werknemers een professioneel uniform aanbieden. Deze gelijkheid in werkkledij zorgt ervoor dat zij elkaar echt gaan zien als een mede-teamlid. Deze samenhorigheid kan de productiviteit van uw team alleen maar ten goede komen zodat ze hun werkkledij met de nodige trots kunnen dragen.

Tip: heeft u als bedrijf een specifieke huisstijl? Ook dit kan u laten zien via uw werkkledij. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren terugkomen in de outfits. Wilt u nog verder personaliseren, dan kan u, via het bedrukken of borduren van de werkkledij, de huisstijl nog beter doen uitkomen.

Bedenk ook: werkkledij is niet louter functioneel

Waar vroeger unisex de standaard was in werkkledij, kan u tegenwoordig verder personaliseren door een aangepast aanbod specifiek voor zowel dames als heren. Personalisatie is tegenwoordig ook mogelijk in de pasvorm van werkkledij: u heeft de keuze tussen een standaard basic fit of een eerder nauw aansluitende slimfit-oplossing.

Niet enkel de functionaliteit maar ook de uitstraling van werkkledij is tegenwoordig van belang. Via aangepaste werkkledij kan u uw werknemers nog beter laten voelen.

Bent u helemaal overtuigd van het personaliseren van bedrijfskledij, maar weet u nog niet hoe dit precies aan te pakken? Komt dan gerust langs in onze showroom in Lommel, voor een vrijblijvend advies. Of vraag online naar een offerte op maat.

Vraag een offerte op maat