Bedrukken of borduren? Breek uw hoofd er niet over | Vaneylen

NIEUWS

Bedrukken of borduren? Breek uw hoofd er niet over

Sterke merken hebben gepersonaliseerde kledij. Niet alleen om hun logo beter in de markt te zetten, maar evenzeer om het groepsgevoel te versterken binnen hun team. Maar welke techniek past bij uw type textiel en zorgt voor het beste eindresultaat?

Houd rekening met deze richtlijnen

Sterke merken hebben gepersonaliseerde kledij. Niet alleen om hun logo beter in de markt te zetten, maar evenzeer om het groepsgevoel te versterken binnen hun team. Ook bedrijven stralen hun imago uit met bedrukte of geborduurde kleding. Maar welke techniek past bij uw type textiel en zorgt voor het beste eindresultaat?

Zeefdruk of transferdruk?

Het ene is niet beter dan het andere. Alles hangt af van de stof, het ontwerp dat u wil laten drukken en het gewenste palet aan kleuren.

Voor bedrijfskleding en complexe bestellingen met verschillende materialen is transferdruk de optimale keuze. Men past transferdruk ook toe voor de opdruk van foto’s en de personalisatie van ieder stuk.

Wenst u uw logo op een moeilijk bedrukbare ondergrond, op verschillende soorten textiel of kleine oplages gedrukt? Dan is transferdruk voor u de oplossing. Op voorhand bestelde transfers worden bij ons onder druk en hitte op kleding geperst. Deze transfers bestelt u met een minimum van 25 stuks. Dit betekent niet dat deze in 1 keer aangebracht moeten worden. De overgebleven transfers worden voor u bewaard tot een volgende bestelling. Onze transfers bestaan in 3 verschillende kwaliteiten en hebben een houdbaarheid van 12 maanden. Wij helpen jou graag verder met de juiste keuze!

Zeefdruk is dan weer ideaal voor grote logo’s en grote aantallen.

Houd er ook rekening mee dat bij aanvang van ieder drukorder een startkost hoort. Bij herhaalorders verlaagt de instelkost. Daarnaast spelen andere factoren zoals duurzaamheid en prijs een grote rol bij het kiezen van de juiste druktechniek voor uw project.

We zetten de twee soorten druktechniek even langs elkaar:

ZEEFDRUK TRANSFERDRUK
Duurzaam Personalisatie mogelijk
Snelle oplevering voor grote oplagen Kleine oplagen
Geschikt voor grote logo’s Duurzaam
Ideaal voor opdruk met weinig kleuren

Ideaal voor T-shirts, sweaters en hesjes

Ideaal voor orders met verschillende textiel

Heeft u nog vragen over zeef- of transferdruk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experten. Zij helpen u graag verder.

Borduren, meteen extra cachet

Eerder geïnteresseerd in een stijlvolle afwerking van exclusieve kwaliteit? Kies dan voor borduurwerk. Het is de meest opvallende en duurzame optie om uw logo te vereeuwigen op textiel. Bovendien geeft borduursel een onmiskenbare, professionele touch aan bijvoorbeeld jassen, softshells, polo’s, hemden en schorten. De prijs hangt af van de grootte van uw ontwerp en de oplage, maar het borduurprogramma kan u kosteloos opnieuw inzetten. Een borduurmachine levert topkwaliteit af en daardoor krijgt u gegarandeerd waar voor uw geld! Hieronder zetten we de voor- en nadelen op een rijtje:

BORDUREN

Voordelen Nadelen
Chique uitstraling Minder geschikt voor lichte kledij zoals T-shirts
Kan op hoge temperaturen gewassen worden Details moeilijk realiseerbaar
Geen kosten voor herhaalorders Kleurovergangen niet mogelijk
Oerdegelijk en zeer duurzaam

Heeft u besloten op welke manier u uw kledij of promotiemateriaal wil laten bedrukken? Verzend uw aanvraag en lever ons uw ontwerp aan in een vectorieel bestand (.pfd, .eps). Wij gaan er meteen mee aan de slag!

Vragen over de beste druktechniek voor uw project? Wij weten raad!