6 redenen om onze showroom te bezoeken - Bedrijfskleding Vaneylen

NIEUWS

6 redenen om onze showroom te bezoeken

Bij Vaneylen vinden we persoonlijk contact enorm belangrijk. Onze showroom is daarom een echt vlaggenschip, waar klanten graag komen én ook blijven terugkomen. Wij geven je alvast 6 redenen om onze showroom te bezoeken.

De afgelopen jaren, en zeker sinds de uitbraak van corona, zijn we vaker online gaan bestellen. En ook bij Vaneylen bestel je gemakkelijk je bedrijfskleding online.

 

Minstens even belangrijk vinden wij het persoonlijk contact dat we met onze klanten hebben in onze mooie showroom in Lommel. Een echt vlaggenschip, waar klanten graag komen én ook blijven terugkomen.

 

1. Kom langs voor écht advies op maat

Jij bent een echte vakman. Wel, wij zijn dat ook. Op gebied van bedrijfskleding! Met onze jarenlange ervaring weten we wat jij nodig hebt. We delen ons advies dan ook graag met jou tijdens een bezoekje aan de showroom. Op die manier voer je je werk op een veilige én comfortabele manier uit.

 

2. Beleef niet alleen de showroom, maar ook de bedrijfskleding

Internet kan veel, maar niet alles! Om zeker te zijn dat je bedrijfskleding niet alleen de juiste uitstraling en eigenschappen heeft, maar ook nog eens lekker zit, is een bezoekje aan onze showroom een absolute must. Op deze manier ontdek je ook meteen alle (verborgen) zakken en voel je de kwaliteit van de ritsen en het textiel. En wij tonen je graag de vele technische snufjes van moderne bedrijfskledij.

 

 

3. Wij luisteren graag naar jouw wensen

Onze verkoopsters Bente en Elke horen graag wat jij te zeggen hebt. Ze willen graag weten welke job jij uitoefent, en in welke omstandigheden. Elk beroep vereist namelijk zijn eigen specifieke kleding. Aan de hand van jouw wensen, en onze ervaring, komen wij met enkele voorstellen. En zo maak jij de juiste keuze!

 

Neem nu contact met ons op

 

4. Veiligheidsschoenen en werkbroeken direct mee te nemen

Niets zo vervelend als een werkbroek die scheurt of veiligheidsschoenen waarbij plots het water naar binnen stroomt. Spring snel even bij ons binnen en je bent in no time weer heerlijk terug aan het werk.

 

5. Advies over bedrukking en borduring

Bedrijfskleding is pas echt af wanneer het gepersonaliseerd is. Om de uitstraling van je bedrijf compleet te maken, denken we graag mee in functie van de bedrukking of borduring van je bedrijfskledij. Wil je iets opvallends, of juist discreet? Een standaard borstlogo, of toch iets spectaculairders? Ons creatieve brein staat voor je klaar!

 

6. Persoonlijk contact staat centraal

Onze grootste troef bij Vaneylen: persoonlijk contact. Door met jou gesprek te gaan kunnen wij luisteren naar jouw specifieke behoeften. Zo kunnen wij het beste advies geven dat jij nodig hebt. Spring daarom gerust eens binnen om samen met een van onze verkoopsters jouw ideale bedrijfskleding te vinden.

 

Uiteraard houden wij ons stipt aan de geldende coronamaatregelen, waardoor je op een veilige en toch persoonlijke manier je bedrijfskleding kunt kiezen.

 

Hopelijk zien we ook jou snel in onze showroom om samen de meest geschikte werkkledij voor jou te selecteren. Wij zetten alvast een lekkere tas koffie voor je klaar!

 

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!