Kies de juiste werkkledij aan de hand van deze 5 tips | Vaneylen

NIEUWS

De kleren maken de (werk)man

De ideale werkoutfit zit niet alleen gemakkelijk, maar heeft ook andere troeven die tijdens het uitoefenen van uw functie van pas komen. Met onze 5 tips vindt u altijd de perfecte werkkleding!

Kies de juiste werkkledij aan de hand van deze 5 tips

De ideale werkoutfit zit niet alleen gemakkelijk, maar heeft ook andere troeven die tijdens het uitoefenen van uw functie van pas komen. Maar hoe kiest u uit een uitgebreid gamma van kwalitatieve merken? Koop het geschikte uniform aan de hand van onderstaand advies of vraag raad aan onze professionals.

Maatwerk voor elke job

Het werktenue van een bouwvakker verschilt uiteraard van een koksjas. Vooraleer u uw werkkleding selecteert, staat u best even stil bij de eigenschappen van uw job. Werkt u regelmatig buiten? Ga dan zeker voor kleding die u beschermt tegen de koude en geen vocht doorlaat. Zit u vaak in een knielende positie? Dan is een werkbroek met kniebescherming geen overbodige luxe. Wist u dat de combinatie polyester/katoen sterker is dan een kledingstuk van 100% katoen? Bovendien verandert de vorm en kleur minder na een wasbeurt. Stof om over na te denken wanneer u uw nieuwe werkoutfit kiest. Op onze website noteren we de specifieke functionaliteit onder ieder product, zo geraakt u snel wegwijs.

Maak indruk en versterk uw imago

Uw bedrijfsuitstraling vervolledigt u met de geknipte werkkledij die aansluit bij uw imago. Zo maakt u niet alleen indruk met uw vakmanschap, huisstijl of wagenpark, maar ook door uw werknemers te voorzien van verzorgde werkkledij met uw logo. Bovendien werkt u op deze manier ook aan naamsbekendheid en bevordert u, dankzij deze uniforme werkkleding, het groepsgevoel binnen uw team. Zitten uw werknemers goed in hun vel en in hun pak? Dan stralen ze dat ook ongetwijfeld uit naar uw klanten.

Safety first!

In sommige sectoren is bedrijfskledij gebonden aan veiligheidsnormen. Maar zelfs zonder verplichte instructies, overweegt u best het nut van beschermende kledij. In ons arsenaal vindt u signalisatiekledij met hoge zichtbaarheid en outfits van hittebestendig materiaal. Werkt u vaak ’s avonds of ’s nachts? Dan moet uw kledij voorzien zijn van lichtgevende stroken. Hi-Vis kledij met fluo kleuren verhoogt uw zichtbaarheid overdag. U kan bij ons ook terecht voor allerhande veiligheidsschoenen -en laarzen. Weet u niet welke normen er voor uw beroep van toepassing zijn? Onze professionals helpen u graag verder.

Kies de juiste kleur

U wil dat uw werkkledij past bij uw huisstijl. Hiervoor hoeft u de felle hoofdkleur van uw bedrijfslogo niet door te trekken. Door uw bedrijfslogo te integreren op een neutrale outfit en te werken met subtiele accenten, straalt u vaak meer professionaliteit uit.

Daarom hanteren we meestal donkere stoffen voor werkkledij die vuil mag worden. Witte outfits stralen vertrouwen uit en gebruiken we voor jobs waarin hygiëne centraal staat.

Ga voor een goede prijs-kwaliteit verhouding

Zoals bij de meeste aankopen is het duurste product niet altijd het beste product. De goedkoopste optie is daarentegen vaak van mindere kwaliteit en is daardoor sneller aan vervanging toe. Dit geldt ook voor werkkledij.

Kies werkkleding die specifiek gefabriceerd werd voor uw sector of uw type job. Laat u niet leiden door de prijs, maar maak een weloverwogen keuze zodat u of uw werknemers de outfit jarenlang draagt. Denk daarenboven aan het draagcomfort, uw werknemers zullen u dankbaar zijn.

Ga ten slotte in zee met een professionele leverancier die u op de hoogte houdt van de bestelling en levering. Dat bespaart u een hoop zorgen.

Graag hulp bij het uitkiezen van de juiste werkkleding? Kom vrijblijvend langs in onze winkel of nodig één van onze vertegenwoordigers uit voor een afspraak op uw bedrijf.

Ja, ik wil graag advies van een professional