Werkkleding wegenwerken | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke wegenwerker

Van alle mensen in de bouwsector ben jij degene die in ontzettend ruwe omstandigheden het beste van jezelf geeft. De zomerhitte wordt bovendien door het asfalt nog een pak versterkt, wat alles eens zo zwaar maakt. Maar ook wind, regen en sneeuw staan maar al te makkelijk je werk in de weg. Het hele jaar door heb je dus de perfect passende werkkledij nodig.

 

Maar naast het weer is ook de nodige veiligheid enorm belangrijk. Jouw preventieadviseur stelt daarbij de normering voor je situatie vast, die wij vervolgens invullen met de werkkleding waarin jij je het beste voelt. Bewegingsvrijheid en handigheid spelen namelijk net zo goed een rol.

T-shirts

De perfecte onderlaag in jouw beroep, die zorgt voor de nodige flexibiliteit en een goed gevoel. Zeker als je kiest voor een exemplaar van 100% katoen.

Polo's

Als wegenwerker wil je misschien wat extra uitstraling. Net daarom is een polo voor jou een goede keuze. En de slim fit pasvorm zorgt daarbij voor een nog mooier eindresultaat.

Sweaters

Een eenvoudig maar zeer efficiënt stuk werkkleding, om ook in het tussenseizoen optimaal te presteren als wegenwerker. Daarnaast is de hooded sweater ook ideaal voor in de winter en voelt deze lekker warm aan in de nek.

Werkbroeken

Stevig maar toch licht en prettig om dragen. Een moeilijke combinatie, die onze werkbroeken voor wegenwerken toch waarmaken. De juiste materialen zorgen daarvoor. Nieuw zijn ook stretchbroeken. Deze zijn comfortabel, ijzersterk en stoten zelf water af.

Jassen

De wintermaanden zijn niet alleen koud en vaak nat, maar ook donker. Voor al deze zaken heb je dan ook een aangepast vest nodig, dat bescherming in alle mogelijke aspecten biedt. Inclusief HI-VIS en/of reflecterende accenten. Verder hebben wij ook pilotenjassen in ons aanbod. Heb je graag een pilotenjas met elastische band onderaan of liever een lang (parka) model? Deze zijn zowel beschikbaar met en zonder kap. Jassen met voering zijn ideaal voor de winter, zonder voering dan weer voor de zomer. Wij hebben ook modellen voor dames beschikbaar.

Onderhemden

Een onderhemd is absoluut geen overbodige luxe, in jouw geval. Zweet door extreme hitte wordt namelijk perfect afgevoerd, zodat je een aangename temperatuur houdt. Maar ook in de winter is een onderhemd perfect warm, door het gebruik van speciale stoffen.

Schoenen

Naast waterbestendigheid en bescherming tegen snijwonden, heb je als wegenwerker nog sterkere veiligheidsschoenen nodig. Chemische stoffen zijn bijvoorbeeld ook een belangrijke vijand. Net daarom geven we bij Vaneylen het advies om te kiezen voor een rubberen zool.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep