Werkkleding vloerders | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke vloerder en tegelaar

In jouw branche zorg je ervoor dat mensen van hun huis een thuis kunnen maken. En hoewel je altijd binnen aan het werk bent, is je job ook veeleisend voor je lichaam. Alleen al omdat je als vloerder constant op je knieën zit. Een tegelzetter werkt daarnaast natuurlijk ook aan muren. Denk maar aan de badkamer of het toilet.

 

In al deze omstandigheden is het voor jou als tegelaar of vloerder dan ook het belangrijkste dat je werkkleding goed zit en meegeeft. Alleen op die manier kom je de werkdag met het grootste gemak door. En bovendien zorg je wellicht ook graag voor de nodige uitstraling van je bedrijf. Al dan niet door de nodige bedrukking of borduring van je logo op de werkkleding.

T-shirts

Een eenvoudig onderdeel van je outfit, dat tegelijk ook zeker niet onderschat moet worden. Een T-shirt van 100% katoen zit namelijk eens zo aangenaam. Zelfs als je veel zweet.

Sweaters

Flexibel en stevig waar het nodig is. Dat is een sweater voor een vloerder ten voete uit. Hierbij letten we extra op de vormvastheid en kwaliteit van de naden.

Vesten

Een fleecevest blijft ontzettend populair als werkkleding in de bouwsector. Handige voorzakken met ritssluiting zijn daarbij voor vloerders een aanrader.

Werkbroeken

Aangezien je vaak op je knieën zit, is een extra versteviging op deze plek geen overbodige luxe. We zorgen er daarbij ook voor dat kniebeschermers de nodige ruimte hebben. Net zoals je gereedschap. Kniebeschermers over je broek dragen is hier nog altijd aangeraden.

Korte broeken

De variant voor vloerders die graag fris de zomer doorkomen. En ook hier is er natuurlijk de nodige aandacht voor een goede stretchstof. Wil je je knieën alsnog beschermen? Kies dan voor een driekwartbroek met verstevigde kniestukken.

Softshells

Omdat je constant in beweging bent, is een exemplaar in lichte stretch-stof goed meegenomen. En ook hier zorgen we voor de nodige opbergruimte.

Jassen

Af en toe moet je toch buitenkomen. En in dat geval heb je maar best een degelijke werkjas bij de hand. Zo ben je optimaal tegen regen en wind beschermd. Verder hebben wij ook pilotenjassen in ons aanbod. Heb je graag een pilotenjas met elastische band onderaan, of liever een lang (parka) model? Deze zijn zowel beschikbaar met en zonder kap. Jassen met voering zijn ideaal voor de winter, zonder voering dan weer voor de zomer. Wij hebben ook modellen voor dames beschikbaar.

Body's

Ben je aan de slag in een gebouw zonder verwarming? Dan komt een bodywarmer goed van pas. Wij selecteerden varianten die vuil afstoten én een pak zakken hebben.

Overall

De Amerikaanse overall blijft ook voor vloerders een prima alternatief. Deze werkkleding bieden we vandaag de dag in een optimale combinatie van polyester en katoen. Dat wil zeggen: stevig én licht.

Onderhemden

Alles begint met de onderste laag van je werkkleding. Een goed onderhemd voorkomt namelijk dat je de hele dag in een bezwete outfit moet werken.

Schoenen

Hoewel draagcomfort het belangrijkste is, raden we ook voor vloerders een veiligheidsschoen van klasse S3 aan. Een degelijke neus en antislip-zool is immers ook voor jou belangrijk.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep