Werkkleding schrijnwerkers| Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke schrijnwerker

Jij bent een vakman die constant nauwkeurig handwerk op maat levert. Het laatste wat je dan wilt, is dat je werkkleding je daarbij in de weg zit. De goede outfit bestaat voor jou dan ook uit stukken die flexibel meegeven in elke houding. En tegelijk alle nodige bescherming bieden tegen de andere risico’s in jouw job.

Daarnaast heb je als schrijnwerker ook constant te maken met splinters. En natuurlijk wilt je niet dat deze in je werkkleding blijven hangen. Fleece of gebreide stoffen is voor jouw beroep in de bouwsector dan ook een uitgesloten deel van de outfit. Maar ook voor de andere onderdelen is extra aandacht hiervoor goed meegenomen.

T-shirts

Meer dan eens werk jij je volledig in het zweet. In je atelier of op de werf: met een T-shirt van 100% katoen voelt jij je altijd goed in je vel.

Polo's

Als je in contact komt met klanten, is een goed voorkomen belangrijk. Een polo als werkkleding helpt daarbij. Bovendien zorgt deze selectie voor flink wat bewegingsvrijheid.

Sweaters

Eenvoudig en glad, zonder tierlantijntjes. Ideaal voor jou als schrijnwerker, dus. En de combinatie van polyester en katoen zorgt bovendien voor een optimaal gevoel.

Werkbroeken

Als schrijnwerker is een werkbroek in de gladde én tegelijk stevige combinatie van polyester en katoen de beste keuze. Een pak handige zakken en de strakke afwerking maken het plaatje compleet. Nieuw zijn de stretchstoffen. Deze zitten comfortabel en zijn daarnaast ijzersterk. De meeste holsterzakken zijn afneembaar, zodat jij tijdens het zagen geen gevaar loopt.

Korte broeken

Ook in de zomermaanden ben je natuurlijk gewoon aan het werk. Een korte werkbroek doet daarbij vaak wonderen voor je productiviteit. En al helemaal omdat de onze ook van voldoende opbergruimte zijn voorzien.

Jassen

Moet je als timmerman toch eens buiten aan de slag? Dan is een jas die water én vuil afstoot de beste keuze. We zorgen er bovendien voor dat er geen loszittende zaken zijn. Verder hebben wij ook pilotenjassen in ons aanbod. Heb je graag een pilotenjas met elastische band onderaan of liever een lang (parka) model? Deze zijn zowel beschikbaar met en zonder kap. Jassen met voering zijn ideaal voor de winter, zonder voering dan weer voor de zomer. Wij hebben ook modellen voor dames beschikbaar.

Body's

Warmte en een pak opbergruimte in één stuk werkkleding voor de bouwsector. Meer heb je eigenlijk niet nodig. En ook hier blijven de regen en splinters buitenspel.

Overall

Je gaat nog het liefst van al voor eenvoud? Een Amerikaanse overall is ook voor de moderne schrijnwerker een prima mogelijkheid. De elastische en verstelbare schouderbanden zorgen daarbij voor het nodige draagcomfort.

Onderhemden

Ademend én altijd op de perfecte temperatuur. Of je nu binnen of buiten aan het werk bent: deze onderhemden zijn een must have in jouw outfit.

Handschoenen

Bescherm je handen tegen splinters en scherpe punten met deze stevige werkhandschoenen.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep