Werkkledij schilders stukadoors | Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke schilder en stukadoor

Er zijn maar weinig beroepen in de bouwsector die zo veelzijdig zijn als de jouwe. Het ene moment sta je in de brandende zon buiten, terwijl je een dag later binnen aan het werk bent. En dan hebben we het nog niet eens over de vaak ongemakkelijke hoogtes op ladders. Kortom: werkkleding voor jou als schilder moet ervoor zorgen dat je je in alle omstandigheden goed voelt.

Veel schilders en stukadoors houden daarbij vast aan de typische witte werkkledij. Terecht! Op die manier zie je witte verfspatten namelijk het minst. En het maakt je als professional ook zeer herkenbaar op de werf, in combinatie met een bedrukking van jouw logo. Want naast je goed voelen, moet je outfit er natuurlijk ook goed uitzien.

T-shirts

In jouw flexibel beroep is de combinatie van een aansluitend T-shirt met 100% katoen de beste keuze. Zo bent je perfect voorbereid op elk seizoen.

Sweaters

Of je nu binnen of buiten zit: een sweater met een combinatie van katoen en polyester voelt altijd goed aan als schilder. Dubbele stiknaden en de nodige elasticiteit maken het plaatje af.

Vesten

Een vest met handige lange ritssluiting is een absolute noodzaak, als je ook af en toe buiten aan de slag moet. Handig daarbij als schilder, zijn zakken die gesloten kunnen worden.

Werkbroeken

Een goed exemplaar voor stukadoors en schilders heeft heel wat in huis, naast de nodige stevigheid. Ruimte voor kniebeschermers, bijvoorbeeld. En natuurlijk de nodige afsluitbare zakken.

Korte broeken

Een lichte short maak het je eens zo gemakkelijk, tijdens de zomermaanden. En daarbij hoef je als schilder tegenwoordig zelfs niet in te boeten aan opbergruimte of comfort.

Softshells

Ook dit stuk werkkleding heb je graag met de nodige afsluitbare zakken. De combinatie van waterafstotend én ademende stof zorgt daarbij altijd voor een goed gevoel.

Jassen

Soms kan het niet anders en moet je als schilder aan de slag bij slecht weer. Water en wind zijn dan je grootste vijanden. Een goede jas beschermt je tegen beide. Verder hebben wij ook pilotenjassen in ons aanbod. Heb je graag een pilotenjas met elastische band onderaan of liever een lang (parka) model? Deze zijn zowel beschikbaar met en zonder kap. Jassen met voering zijn ideaal voor de winter, zonder voering dan weer voor de zomer. Wij hebben ook modellen voor dames beschikbaar.

Onderhemden

In elke situatie is dit deel van jouw outfit de absolute basis. De combinatie van speciale polyesterstoffen en katoen zorgt voor koelte en zweetafvoer in de volle zon. Maar ook voor extra warmte wanneer dat nodig is.

Schoenen

Aangezien je vaak op ladders staat, is een werkschoen met antisliplaag voor jou de beste keuze. De zool is daarbij ook best zeer stevig en dus je belangrijkste aandachtspunt.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep