Werkkledij installateur ramen deuren | Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte werkkleding voor elke installateur ramen & deuren

Of het nu volop zomer is of hartje winter: jij zorgt er dag in dag uit voor dat woningen wind- en waterdicht worden gemaakt, zodat men aan de afwerking kan beginnen. Regen en sneeuw houden jou daarbij zelden of nooit tegen. Alleen daarvoor verdien je al de nodige bewondering. En de juiste regenbestendige werkkleding op maat.

Maar er is meer. De houdingen die je daarbij als installateur van ramen en deuren moet maken, zijn allesbehalve gemakkelijk te noemen. Van de juiste werkhandschoenen tot de perfecte veiligheidsschoenen: alle onderdelen van je outfit verdienen de nodige aandacht.

T-shirts

Of het nu zomer of winter is: een T-shirt met de perfecte pasvorm is essentieel in jouw outfit. Vergroot het goede gevoel tijdens de werkdag, door voor 100% katoen te gaan.

Polo's

Professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen: het is essentieel in deze tijden. Ook als installateur van ramen en deuren. Met een mooi aansluitende polo zorg je daarvoor.

Sweaters

Makkelijk aan en uit te doen. En vooral lekker zacht om te dragen. Een goede sweater van katoen en polyester combineert dit met de nodige stevigheid, zodat jouw exemplaar lang meegaat. Daarnaast is een sweater met kap ook ideaal voor in de winter en lekker warm in de nek.

Vesten

Wil jij het graag lekker warm hebben tijdens de wintermaanden? Gelijk heb je. En net daarom is een praktisch (fleece)vest de juiste keuze.

Korte broeken

Tijdens de zomermaanden comfortabel ramen en deuren installeren? Dan is een korte werkbroek ook voor jouw beroep een prima optie. En net zo goed voorzien van de nodige zakken.

Softshells

Als je buiten ramen en deuren installeert, heb je het meeste aan werkkleding die regen en wind afstoot en tegelijk lekker ademt. Alleen zo blijf je de hele dag door goed presteren.

Jassen

Zorg ervoor dat je helemaal beschermd bent tegen de guurste weersomstandigheden. En een niet onbelangrijk extra aandachtspunt: de afgedekte en eens zo stevige ritsen, geven zand geen enkele kans om schade aan te richten. Verder hebben wij ook pilotenjassen in ons aanbod. Heb je graag een pilotenjas met elastische band onderaan of liever een lang (parka) model? Deze zijn zowel beschikbaar met en zonder kap. Jassen met voering zijn ideaal voor de winter, zonder voering dan weer voor de zomer. Wij hebben ook modellen voor dames beschikbaar.

Body's

Heb je liever je armen lekker vrij? En tegelijk een hoop gereedschap dicht bij de hand? Deze combinatie is het grote pluspunt van een body. Plus de nodige warmte, natuurlijk.

Overall

Ben jij iemand die voor eenvoud en efficiëntie gaat? Dan is deze werkkleding een mogelijkheid op uw maat. Elastisch en vooral ontzettend praktisch in gebruik.

Onderhemden

Ondergoed dat zweet afvoert én de temperatuur van je lichaam perfect op pijl houdt. Dat is waar het bij een goed onderhemd om draait. Zeker als deze perfect aansluit.

Schoenen

De vele posities die je moet innemen, zorgen ervoor dat grip het belangrijkste is als installateur van ramen en deuren. Net zozeer als bescherming tegen nattigheid en snijwonden, natuurlijk.

Handschoenen

Stevige werkhandschoenen die je handen beschermen tegen scherpe randen en splinters.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep