Werkkleding metsers | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke metser

Jouw team is constant op de werf bezig. En dat in weersomstandigheden die vaak verre van ideaal zijn. Zeker tijdens de wintermaanden is het een uitdaging om de productiviteit op peil te houden. Je kent het wel: de combinatie van vocht en koude.

Als metser wil je dan ook werkkledij die in de eerste plaats wat ruwer is en dus ontzettend goed tegen een stootje kan. Maar tegelijk moeten je medewerkers er zich comfortabel in voelen. Uit eigen ervaring weet je dat werkkleding voor metselaars regelmatig vervangen moet worden. Zeker als je het vergelijkt met andere beroepen in de bouwsector.

We hebben speciaal daarom een assortiment samengesteld dat helemaal op maat van metsers is.

T-shirts

Op de werf wil je natuurlijk niet baden in het zweet. Ga daarom voor een single jersey T-shirt in 100% katoen, dat zweet goed opneemt. Een goede pasvorm en degelijke kraag maken het plaatje af.

Sweaters

Let in de eerste plaats op de zachtheid van de binnenkant, om irritaties te voorkomen. Ook hier raden we voor metsers een combinatie van katoen en polyester aan.

Vesten

Fleecejassen met ruime, diepe voorzakken zijn de ideale compagnon van elke metselaar. Een gevoerde binnenkant zorgt daarbij voor extra warmte tijdens de wintermaanden.

Werkbroeken

Je knieën zijn bijzonder kwetsbaar. Een werkbroek met ruimte voor kniebeschermers is een goed idee. Denk eventueel ook aan dubbele naden voor extra stevigheid. En een extra sterke stof zoals Kevlar of Cordura, tegen slijtage.

Korte broeken

Voor de warme zomermaanden kan je een short-model kopen. Ga voor een combinatie van polyester en katoen of stretch, voorzien van handige holsterzakken.

Jassen

De ideale bescherming voor de guurste weersomstandigheden. Door het gebruik van afgedekte, zware ritsen zijn deze beschermd tegen cement en mortel.

Body's

De werkkleding waarmee je als bouwvakker meteen een hoop zakken binnen handbereik hebt. Gevoerd of gewatteerd: een goede bodywarmer is altijd vuil- en waterafstotend.

Overall

Een Amerikaanse versie van polyester en katoen zorgt voor de nodige warmte bij de onderrug tijdens de wintermaanden. Let op de makkelijke verstelbaarheid van de schouderbanden en de nodige ruimte voor het plaatsen van kniebeschermers.

Onderhemden

Warm thermisch ondergoed is een absolute aanrader wanneer je als metser op de werf staat. Zorg ervoor dat je onderhemd perfect aansluit, zodat je je goed kan bewegen.

Schoenen

Als metselaar kan je best kiezen voor een lederen veiligheidsschoen van categorie S3, met zo weinig mogelijk naden. De hogere versie beschermt bovendien je enkel, terwijl een extra rubberen laag onder de zool voor extra stevigheid zorgt.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep