Werkkleding elektriciens | Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke elektricien

Als elektricien sta je de ene dag in een open bouw elektriciteit te leggen, op grof beton en soms met koude wind die door het gebouw raast. Op het andere moment zit je op je knieën op een mooie parketvloer een herstelling uit te voeren.

Al die verschillende omstandigheden vragen om aangepaste werkkleding, waarin je je altijd goed voelt. Zeker op een werf moet je je namelijk meer dan eens in lastige houdingen wringen. En dat vaak in vrij krappe ruimtes. Bovendien is er het constante risico op kortsluitingen. En zelfs vlambogen zijn niet helemaal uit te sluiten.

Daarom stellen we speciaal voor elektriciens een eigen outfit samen!

Flexibele werkkleding in alle omstandigheden. Dat vraagt om een individuele aanpak. Samen stellen we jouw ideale outfit op maat samen!

T-shirts

Ga voor een volledig katoenen T-shirt te gaan dat zweet goed afvoert. Een degelijk exemplaar blijft er bovendien lang mooi uitzien.

Sweaters

Een degelijke sweater is erg flexibel en volgt je bewegingen zonder tegen te stribbelen. Daarnaast is de hooded sweater ook ideaal voor in de winter en voelt deze zalig warm aan in de nek.

Softshells

Bij dit kledingstuk speelt waterdichtheid voor jou minder een rol. Een goed ademend exemplaar met voldoende zakken en flink wat stretch is echter wel een belangrijke troef.

Jassen

Aangezien je veel op betonnen vloeren zit, moet je werkjas tegen vuil bestand zijn. Dit wordt echter vaak over het hoofd gezien. Zaken als afneembare mouwen zijn een extra plus. Of heb je liever een pilootjas met elastische band onderaan of een lang (parka) model? Deze zijn beschikbaar met of zonder kap. Jassen met voering zijn ideaal voor de winter, zonder voering dan weer voor de zomer. Wij hebben ook modellen voor dames beschikbaar.

Werkbroeken

Als elektricien zit je vaak op je knieën. De ondergrond is daarbij niet altijd ideaal. Extra kniebescherming voorzien is daarbij ook altijd een goed idee.

Korte broeken

Ook een korte broek met losse holsterzakken is perfect mogelijk. Zo heb je je materialen altijd bij de hand.

Bodywarmers

Slijtvast en lekker warm. Plus een pak praktische zakken op de borst. Dat is waar het bij body’s voor elektriciens om draait.

Overall

Gemakkelijk in gebruik en voorzien van een speciale meterzak. Meer hoeft een goede overall niet in huis te hebben.

Onderhemden

Zelfs wanneer je warm binnen zit, is een goed ademend onderhemd belangrijk.

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep