Werkkleding dakwerkers | Promo- & Bedrijfskleding Vaneylen

De perfecte kleding voor elke dakwerker

Jij en je collega’s zijn voortdurend buiten aan het werk. Doorheen de seizoenen. In weer en wind. En dat ook nog eens hoog boven de grond. Op die hoogte moet je als dakwerker vaak vooroverbuigen en onnatuurlijke houdingen aannemen. Alleen zo kan je een perfect dak afleveren.

Daarom heb je als dakwerker degelijke werkkleding nodig, die de hele dag door aangenaam aanvoelt. In de praktijk betekent dat vooral: veel bewegingsvrijheid, niet zwaar én goed ademend, zodat je niet loopt te zweten. Maar tegelijk wil je ook perfect beschermd zijn. Bijvoorbeeld tegen snijwonden, die je als dakwerker kan oplopen.

Elke dakwerker wil iets anders. En terecht, want iedereen is uniek. Daarom hebben we een ruim aanbod, zowel qua maat als snit. Van basic tot premium: wij zorgen samen met jou voor de perfecte uitbalancering van het gewicht dat u mee moet slepen op het dak.

T-shirts

In de zomer zonder mouwen of tijdens de koude maanden in een langere versie. Een goed T-shirt vangt zweet op en voert het af. Zo werk je als dakwerker steeds comfortabel.

Sweaters

Ze zijn er tegenwoordig in vele vormen. Populair zijn onze sweaters met kap, die jou als dakwerker ’s ochtends warm houden.

Werkbroeken

Een stretch-werkbroek die warm is in de winter én goed ventileert tijdens de zomermaanden. Die heb jij als dakwerker nodig! Denk zeker ook aan de kniezakken.

Korte broeken

Heb je het tijdens de zomermaanden te warm? Overweeg het dan om comfortabel te werken in een korte broek. Wil je je knieën toch beschermen? Kies dan voor een driekwartbroek met verstevigde knielappen.

Softshells

Zoekt je als dakwerker iets dat water afstoot én helemaal winddicht is? Dan moet je absoluut voor een softshell gaan. Let wel op: dit stuk werkkleding kan niet tegen vonken.

Jassen

Zorg voor nog meer bescherming tegen weer en wind. De premium versies hebben namelijk getapete naden en degelijk geweven stoffen, die water- en winddicht zijn. Enkele modellen hebben ook reflectie-elementen, waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent.

Body’s

De buitenstof van deze werkkleding is zeer sterk. Het ideale alternatief voor elke dakwerker die niet graag een jas draagt tijdens het werk.

Overall

Ideaal om als dakwerker over alle kleding te dragen, als extra bescherming tegen vuil.

Thermisch ondergoed

Qua comfort is het investeren in thermisch ondergoed de moeite waard. Premium exemplaren sluiten goed aan en nemen het zweet op, zonder geurtjes te veroorzaken.

Accessoires

Heb je nieuwe werksokken, stevige kniebeschermers of een comfortabele werkriem nodig? Je vindt ze bij Vaneylen!

Shop eenvoudig per merk

Persoonlijk advies voor elke werknemer

Goede bedrijfskleding kopen, daar ga je niet licht over. Daarom geven we bij Vaneylen advies op maat van elke werknemer en zijn of haar functie!

Voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling

Een professionele, uniforme uitstraling zorgt voor vertrouwen bij je klanten, en voor een gevoel van eenheid bij je werknemers. Kies ervoor om je bedrijfskledij te laten bedrukken of borduren.

Werk elke dag in alle comfort

Om je job uit te voeren moet je werkkledij als gegoten zitten. Vaneylen biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke bedrijfskleding op voorhand te passen.

Gemakkelijk en snel bedrijfskledij bestellen

Dankzij een persoonlijke webshop bestel je je bedrijfskleding bij Vaneylen in enkele klikken. Je hebt steeds de juiste maat en je bespaart jezelf heel wat tijd!

Kies zelf waar en hoe we je bedrijfskleding leveren

Niet alleen de bestelling, maar ook de verpakking en levering van je werkkledij is personaliseerbaar bij Vaneylen!

Bespaar tijd en plaats

Vertrouw op Vaneylen om de stock van jouw bedrijfskleding te beheren. Zo blijft het overzicht behouden en bespaar je jezelf en je bedrijf een hoop moeite en tijd!

 • Persoonlijke webshop

  Bestel eenvoudig je bedrijfskleding

 • Logistieke diensten

  Verpakkings- en verzendingsmogelijkheden
  op maat

 • Familiebedrijf

  Met meer dan 30 jaar ervaring

 • Advies

  De juiste werkkledij voor het juiste beroep