Grisport 801L

Deze lage werkschoenen zijn uitgerust met het Heelsupport System voor extra ondersteuning. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Omschrijving

De lage Grisport 801 S3 werkschoen is de opvolger van het lage Grisport bestsellermodel 701L. Hij is even sterk en betrouwbaar maar met extra kwaliteiten zoals een nieuwe eigentijdse zoolrand, het vernieuwde Heel Support System®, reflectiestrip aan de zijkant, een kevlar tussenzool en beter ademend door perforaties in de stalen neus.

De sterk vochtabsorberende, geurvretend en ademende Cambrelle® voering houdt je voeten lang droog en fris. Door de combinatie van een kevlar tussenzool en de PU/Nitril zolen zijn je voeten in de Grisport 801 S3 werkschoenen extra beschermd tegen penetratie van scherpe voorwerpen. De zolen zijn extreem slip- en slijtvast, olie-, zuur- en snijbestendig en bestand tegen extreme hitte tot circa 200 ºC en kortstondige contactwarmte tot 300 ºC. De stalen overneus biedt bijvoorbeeld bescherming tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule.